![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 15 mar 07 Skąd: centrum/reden Nr użytkownika: 563 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Wiem, że bardzo duża ilość mieszkańców korzysta z tego forum, dlatego postanowiłam na nim poruszyć bardzo ważny temat, jakim jest ochrona środowiska i ogólnie zwierząt nie tylko w Dąbrowie, ale także w jej okolicach. Właśnie dlatego na terenie Dąbrowy powstała Dąbrowska Grupa Vivy!, która działa w imieniu funkcji Viva! (www.viva.org.pl). Działalność tej grupy przede wszystkim opiera się na propagandzie zdrowego odżywiania się i walki o prawa zwierząt w różny sposób. Mamy do dyspozycji ulotki, plakaty, happeningi i innego rodzaju imprezy. Niestety grupa jest o wiele za mała, aby działalność prowadzić na terenie całej Dąbrowy. W związku z tym chciałabym zapytać, czy są osoby chętne dołączyć do naszej grupy? (póki co około 5 osób mamy). Mamy nadzieję, że grupa będzie się efektywnie zwiększać. Przyjmujemy osoby od 13 roku życia, ponieważ właśnie od tego wieku można podpisywać różnego rodzaju petycje i umowy (za zgodą rodziców). Działalność w grupie odbywa się na zasadzie wolontariatu i jest zupełnie bezpłatna. Chętnych proszę o kontakt e-mail: wioletta.makuch@viva.org.pl lub właśnie na tym forum. Chętnie odpowiem na pytania. -------------------- Viva! - międzynarodowy ruch na rzecz zwierząt - Jedne kochamy, drugie zjadamy! Epuls.pl - Najlepsza na 100%* Polska strona sieci - Nie bądź żyłą, skoro sieć tętni naszym pulsem! *naszym zdaniem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze byc - mam nadzieje ze nie bedzie przykuwania się do drzew lub jakiś zwierzątek
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:57 |