![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 01 cze 07 Nr użytkownika: 719 Płeć: Mężczyzna GG: 4757164 Skype: lukas_pinkol ![]() |
Witam
Chciałem Was zapytać jakie poleciacie najlepsze biuro podróży w Dąbrowie Górniczej.Z góry serdecznie dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam LukaS |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie da się jednoznacznie polecić Ci "biura podróży" w D.G. bo na terenie tego miasta są w zasadzie sami agenci turystyczni, którzy nie odpowiadają za jakość usług wycieczki/wczasów, tylko danego organizatora reprezentują. Do którego biura byś nie poszedł, na ogół w każdym będą podobne ceny, oferty, ci sami turoperatorzy, co organizujądany wyjazd. Na Okrzei w D.G. koło "Zabawek" wiem, że jest biuro podróży, które dość długo działa, można przejść się też do "Primapolu" w budynku Super Jednostki (jest też organizatorem imprez) oraz na Królowej Jadwigi (zapomniałem nazwę tego biura - tam w okolicy pubu "Chata" - chyba trochę wyżej). Pozdro! :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:49 |