Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Biura podróży
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
LukaS
Witam

Chciałem Was zapytać jakie poleciacie najlepsze biuro podróży w Dąbrowie Górniczej.Z góry serdecznie dziekuje za odpowiedź.

Pozdrawiam
LukaS
Dave
Nie da się jednoznacznie polecić Ci "biura podróży" w D.G. bo na terenie tego miasta są w zasadzie sami agenci turystyczni, którzy nie odpowiadają za jakość usług wycieczki/wczasów, tylko danego organizatora reprezentują. Do którego biura byś nie poszedł, na ogół w każdym będą podobne ceny, oferty, ci sami turoperatorzy, co organizujądany wyjazd. Na Okrzei w D.G. koło "Zabawek" wiem, że jest biuro podróży, które dość długo działa, można przejść się też do "Primapolu" w budynku Super Jednostki (jest też organizatorem imprez) oraz na Królowej Jadwigi (zapomniałem nazwę tego biura - tam w okolicy pubu "Chata" - chyba trochę wyżej). Pozdro! :)
Arbas
Ulica Mariacka w Katowicach to rejon kilku, jesli nie kilkunastu biur podróży, które istnieja od dawna i mają ugruntowaną renomę. Można się pofatygować, z Dąbrowy nie jest aż tak daleko.
kursor
Witam!

Ja polecam biuro EL-TOUR przy ul. Królowej Jadwigi 28 ( dawny sklep Kleks )

dobre oferty cenowe

pozdro
spinacz
Witam, ja polecam biuro (co prawda nie w dg, ale okolica;))mieszczące się w budynku hotelu qubus w Katowicach nazywa się Marco-tour czy jakoś tak. pozdro
111issska111
Witam

Ja skolei już kolejny sezon z rzędu korzystam z niewielkiego biura w pobliżu naszego centrum na ul. Kościuszki (dokładnie w pawilonie na wprostu ZUSu)- biuro niewielkie, ale miłe wnętrze bez pośpiechu można wszytsko załatwić, napić się kawki przy okazji, a ceny jak to ceny wszędzie niemal takie same (ale osttanio załapałam się na dodatkowy RABAT cool.gif cool.gif -ale z tego co kojarze to na wycieczki samolotowe maja te rabaty.
AHa nazwa biura to SAMOS -takie czerwone logo mają.

Wszystkim miłych podróży- ja się pakuje do TURCJI:))) rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
sebek_sebek
Ja kiedyś latałem z biur w centrach handlowych-ale tam propostu wszystko w pośpiechu bo juz następni Ci sapią za plecami w kolejce, raz zajrzałem do tego właśnie"czerwonego" na wprost naszego "kochanego"ZUSu i jest zupełnie inaczej- jest naparwde OK- moge polecać, mają strone

www.samostravel.pl

pozdr,
Kamil_
Dżizus. Ostatnie reklamy na forum kolejnych firm przez użytkowników mających po 1 poście i świeżo zarejestrowanych są śmieszniejsze niż temat o taksówkach biggrin.gif biggrin.gif

Pozdrowienia dla właścicieli Samostravel smile2.gif Piszcie jako Wy, a nie jako klienci tongue.gif
sarsolot
Jeszcze 2 posty po sobie, nawet numer usera jeden za drugim. Nie ma to jak zrobic sobie antyreklame wink.gif

Ja korzystalem tylko z ofert, w ktorych biura podrozy sa posrednikami, wiec trudno cokolwiek na ten temat powiedziec. Tak czy tak El-Tour na Krolowej Jadwigi jak i biuro na Merkurym pod Avansem wrazenie pozytywne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.