![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy rzecznik prasowy Urzedu Miasta DĄbrowy GÓrniczej , nie ma juz Jolanty
Kocjan , nareszcie Koniec hanbienia i niszczenia dobrego wizerunku Naszego Miasta przez tĘpaniĄ. Koniec nierzetelnych informacji, kŁamstw ,pÓŁprawd , intryg, insynuacji i niedomÓwieĹ�. Zobaczymy jaki styl bedzie reprezentowaĆ nowy rzecznik RZECZNIKIEM PRASOWYM URZĘDU MIEJSKIEGO OD STYCZNIA 2004 R. JEST: LUCYNA STĘPNIEWSKA , sĄdze Że ja jak i kilka innych osÓb siedzĄcych czesto na necie rÓwnieŻ wpŁyneliŚmy na ta zmiane, moze pani Kocjan miaŁa dosyĆ naszych zapytaĹ� o przyszŁoŚĆ Miasta. :))) Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 11:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No o tym co znajduje siĘw naszym przeglĄdzie decyduje rada programowa na czele z talem jak ZSRR ale brak pani kocjan jest odczuwalny. Gdzie ten piĘkny propagandowy styl.
KiedyŚ byŁem zwolennikiem tej gazetki bo byŁo to zawsze jakieŚ zrÓdŁo informacji dla mieszkaĹcÓw. Ale ostatnio zamiast informacji byŁa tylko walka polityczna. A pewnie sie powtarzam ale w tej gazetce brakuje faktÓw. Ostatnio przeczytaŁem artykuŁ o budŻecie. No i dowiedziaŁem sie mniej wiecej tyle Że to trudny budŻet i jakiŚ tam wydziaŁ dostanie wiecej kasy a jakiŚ mnie i tyle. Ale dokŁadnie co to zmienia to juz nikt nie napisaŁ. Zero konkretnych informacji jakie np inwestycje bĘdĄ realizowane z tego budŻetu i ile dokŁadnie um przeznaczy na nie pieniĘdzy. A co myŚlicie o sensie istnienia tej gazety. MoŻe zrezygnowaĆ z wydawania jej przeznaczyĆ te kilkanaŚcie tysiĘcy zŁ rocznie np na policje . Albo np wprowadziĆ odpŁatnoŚĆ za tĄ gazetke lub darmowe drukowanie ze strony um ( tak jak w bĘdzinie) Ja ostanio jestem za likwidacjĄ tej gazetki w formie paierowej bo i tak mi zawsze jĄ kradnĄ z wycieraczki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:03 |