![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie oglądam serwis gratka.pl i ceny mieszkań w naszym mieście i mi szczena opada
![]() Dziwię się dlaczego u nas w mieście nie powstają żadne TBS'y czy inna prywatna developerka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Oczywiście Hator ma rację. Dąbrowa nie ma przyjętego jakiegokolwiek planu zagospodarowania przestrzennego w tym względzie. Ale na pewno nie tylko to jest przyczyną że te mieszkania nie powstają. Czasem obserwuje rynek nieruchomości w DG, tak z ciekawości. I mogę stwierdzić że mieszkania w DG są dość drogie. Szczególnie ceny mieszkań są dość wysokie np. na Redenie (Korczaka, Mickiewicza, Norwida) ul. 1-Maja okolice ul. Augustnika.
Zanim ten temat się pojawił, z ciekawości oglądałem ceny domów w DG i to są dopiero pieniądze.. >200tys. Oczy mi wyszły oglądając ofertę domu za.. 780tys. - Antoniów. Eh i skąd tu taką kasę zrobić.. Dobry temat. Sam jestem ciekaw, bo może niedługo trzeba będzie zmienić mieszkanie na większe. Ile wg waszej wiedzy może być warte moje? 50m kw. na os. Morcinka, 2 piętro... Na gratka.pl ceny się mocno wahają. Trochę mało informacji podałeś. Aby ocenić mniej więcej wartość potrzebna jest informacja o dokładnym położeniu budynku (okolica), czy to nowe czy stare budownictwo, jak wysoki jest blok, czy blok jest ocieplony, czy były przeprowadzane jakieś remonty (np. klatek schodowych), czy mieszkanie ma c.o, czy wymienione są okna.. to kilka z nich.. ![]() Ten post edytował kwintosz sob, 07 kwi 2007 - 14:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:14 |