![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napiszę jeszcze raz TRZEBA ZAPROSIĆ na czat PANA KOĆMĘ!!!!!! Powinien nam kibicom wyjaśnić parę rzeczy PANIE ADMINIE strony hali sportowej CENTRUM SERDECZNIE PANA prosimy o zorganizowanie spotkania na czacie z panem KOĆMĄ!!!!!!!!
Rozumię rozgoryczenie porażką w meczu z Łańcutem, a jutro może być różnie. Stawiam 40 % dla DG a 60 % dla Wisły. Nie ma się co czarować jutrzejszy mecz będzie prawdziwym meczem PRAWDY. Porażka daje naszej drużynie minimalne szanse na zajęcie pierwszego miejsca przed play-offami. Znowu pozostaną .... BARAŻE. My kibice bardzo lubimy baraże...... Wisła w tym sezonie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa, nie gubią tzw. "głupich punktów" jak nasze dziewczyny. Proszę spojrzeć z Łańcutem strata 3 pkt już na początku rozgrywek zrobiła swoje, nawet wygranie jutrzejszego meczu nie pozwoli MMKS-owi na zajęcie 1 miejsca tylko na ZMNIEJSZENIE różnicy punktowej. Być może jest to "cisza przed burzą" i dziewczyny wzniosą się na wyżyny swoich umiejętności. Nie zamierzam w tym miejscu ubolewać, że dziewczyny poniosły porażkę. W sporcie są chwile na zwycięstwo i radość po zwycięstwie oraz smutek i łzy po porażce. Każdej drużynie może zdarzyć się obniżka formy. W tym miejscu nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek, czy rzeczywiście zarządowi klubu i działaczom zależy na odniesieniu sukcesu sportowego, czy jest to tylko MYDLENIE OCZU.??????? My kibice bardzo chcielibyśmy oglądać mecze w wyższej klasie rozgrywkowej, tylko czy w pewnym momencie ktoś nie powie " mili Państwo nie stać nas na awans rezygnujemy" Jest to klub miejski jak wskazuje jego nazwa - a stąd najlepsza droga do promocji MIASTA. Czy WAM panowie ZARZĄDZAJĄCY TYM MIASTEM NIE ZALEŻY NA TYM? Naprawdę mam wrażenie, że nie!!!! Piękna hala jakiej inne miasta mogą tylko pozazdrościć, wspaniali kibice, tylko brak jednego PROMOCJI i jeszcze raz PROMOCJI. Ten post edytował kwintosz pon, 10 wrz 2007 - 21:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JAK WIELKI SZU.... MISTER K..... razem z panem P...... będą mieli taki stosunek do sportu jaki mają tobanera na 100000 % nie będzie. "ZARZADZAJĄCY" PKZ nie potrafią się DOGADAĆ z "PAŃSTWEM" z UM - dla mnie to jest kolejny przykład niekompetencji i indolencji- PO PROSTU SIĘ NIE CHCE!!!!! To ja się pytam czy w tym mieście obowiązuje hasło: RÓBTA CO CHCETA?????????
Gesty pana P.. o darmowym wstępie na mecze nic nie zmienią, gdyż potencjalna publika która mieszka obok hali nie wie o imprezach jakie sa na tejże hali!!!!!!!!!!!!!!!!! FARSA I KPINA!!!! Panie PREZYDENCIE i panowie z UM RUSZCIE DUPY z innymi i POWIEŚCIE NA PKZ w CENTRUM MIASTA PODŚWIETLANY BANER LUB DUŻY PLAKAT z informacją, ŻE BĘDA MECZE W PLAY - OFF siatkarek w KWIETNIU. TO CHYBA NIE JEST CIĘŻKIE i TRUDNE DO WYKONANIA, a EWENTUALNE KOSZTY ZWRÓCA SIE GDZYŻ PRZYJDĄ WIDZOWIE!!!!!! TROCHĘ ZAANGAŻOWANIA I DOBREJ WOLI Z WASZEJ STRONY. CZY TO JEST TAKIE TRUDNE DLA WAS?????????? ZRÓBCIE COŚ DLA TEGO MIASTA I DLA LUDZI KTÓRZY MIESZKAJĄ W TYM MIEŚCIE!!! Jak to na meczach się śpiewa to i ja WAM PRZYPOMNĘ: RUSZCIE DUPY i WASZE SZARE KOMÓRKI KTÓRE MACIE W WASZYCH MAŁYCH GŁÓWKACH BO WIDAĆ ŻE NIEKTÓRYM Z WAS MYŚLENIE SPRAWIA TRUDNOŚĆ PO RAZ KOLEJNY WYPADA WAM POWIEDZIEĆ: ECH WY KONIE, RUMAKI STALOWE (a dlatego użyłem tych określeń, żeby unaocznić WASZĄ BIERNOŚĆi APATIE) !!!!!!!! RUSZCIE DUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PANIE K........ pana się to też tyczy - skoro uciekł pan z klubu to niech pan postara się aby na PKZ był podświetlany baner, ponieważ tłumaczenia z Pana strony, że się nie da, czy są trudności nie przyjmuję i uznaję to za przejaw NIECHCIEJSTWA, TUMIWISIZMU I LENISTWA!!!!! - w końcu jest PAN PEŁNOMOCNIKIEM DO SPRAW SPORTU. Jeżeli w ten sposób zamierza pan PROMOWAĆ SPORT w Dąbrowie Górniczej to wypada PANU powiedzieć: "MY JUŻ PANU DZIĘKUJEMY"........ Ten post edytował Robert123 nie, 01 kwi 2007 - 13:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |