![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
III DĄbrowska Ściema Kabaretowa - DebeŚciaK 2004
Plan imprezy: 13.02 piĄtek 17.00 WieczÓr JurorÓw - wystĄpiĄ: - Kabaret "CIACH" - Zielona GÓra - Robert GÓrski z Kabaretu Moralnego Niepokoju - Kabaret "HRABI" - "Spadkobiercy" 14.02 sobota 16.00 Konkurs KabaretÓw - wystĄpiĄ: - "Łowcy Kropka B" - "OKAZJONALNY" - "SZUM" - "Jachim Presents" - "SŁUCHAJCIE" - "To Za DuŻe SŁowo" - "NEONÓWKA" 15.02 niedziela 15.00 - Projekcja Filmu WŁadysŁawa Sikory "BaŚĹ o ludziach stĄd" 17.00 - Koncert LaureatÓw - gwiazda wieczoru: Kabaret "ANI MRU MRU" ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Byłeś też Hator? Nie widziałem Cię.. szkoda.
![]() No lol co do Fraszki miałem takie samo wrażenie ![]() Dobry jak zawsze był oczywiście serial improwizowany "Spadkobiercy", momentami płakałem (np. jak Kołaczkowska dzwoniła przez telefon) choć dużo ludzi się zmyło nie wiedząc czemu(późna pora?). A można wiedzieć na kogo głosowałeś? Jak dla mnie to: Neo-Nówka, Kabaret Młodszych Panów i Limo.. Ciekaw jestem kto wygra.. ![]() Ten post edytował kwintosz nie, 25 mar 2007 - 15:04 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem kto wygra.. ![]() Odpowiedź: 3 m-ce (Ściak) ParaNieNormalni 2 m-ce (Beściak) Limo 1 m-ce (Debeściak) Neo-Nówka Najlepszy film to "Chemia życia" kabaretu Made In China, najlepsza piosenka kabaretu Limo (Szymon Jachimek), tytułu nie pamiętam. Wręczenie nagród zakończyło się heppeningiem z udziałem Dna i obecnych jeszcze kabaretów. A potem byli Hrabi... Jeszcze mnie szczeny bolą od śmiechu. PS Samego konkursu nie widziałem, ale mnie osobiście podobił się film "Animator" Fraszki, dlatego bym ich całkowicie nie skreślał. PS2 Oooops... Hator był szybszy. Ten post edytował Dami7 nie, 25 mar 2007 - 23:49 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |