![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
III DĄbrowska Ściema Kabaretowa - DebeŚciaK 2004
Plan imprezy: 13.02 piĄtek 17.00 WieczÓr JurorÓw - wystĄpiĄ: - Kabaret "CIACH" - Zielona GÓra - Robert GÓrski z Kabaretu Moralnego Niepokoju - Kabaret "HRABI" - "Spadkobiercy" 14.02 sobota 16.00 Konkurs KabaretÓw - wystĄpiĄ: - "Łowcy Kropka B" - "OKAZJONALNY" - "SZUM" - "Jachim Presents" - "SŁUCHAJCIE" - "To Za DuŻe SŁowo" - "NEONÓWKA" 15.02 niedziela 15.00 - Projekcja Filmu WŁadysŁawa Sikory "BaŚĹ o ludziach stĄd" 17.00 - Koncert LaureatÓw - gwiazda wieczoru: Kabaret "ANI MRU MRU" ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe wczoraj się uśmiałem, pan Jachimek był mocny ale Bałtroczyk położył mnie zupełnie, ze śmiechu oczywiście. Halamy widziałem tylko wstęp i miał jakieś premierowe skecze jak sam powiedział, ale jakoś wyszedłem, bo coś mnie już gnało, zresztą nie dawno go już oglądałem przy innej okazji, hehe.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe wczoraj się uśmiałem, pan Jachimek był mocny ale Bałtroczyk położył mnie zupełnie, ze śmiechu oczywiście. Halamy widziałem tylko wstęp i miał jakieś premierowe skecze jak sam powiedział, ale jakoś wyszedłem, bo coś mnie już gnało, zresztą nie dawno go już oglądałem przy innej okazji, hehe. He, he, popieram! Jednakowoż nie napisałeś nic o konkursie filmowym i piosenkarskim, niektóre kawałki mnie rozwaliły ("Animator" Fraszki sooper, a pozakonkursowa "Królewna Śnieżka - niezamknięty rozdział" - brak słów...). Z występu Halamy też sobie poszedłem, bo po pierwszo nie zabardzo go lubię a po drugo zimno było jak diabli, kobieta mi dygotała na fotelu obok i drzemać się nie dało ![]() -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:47 |