![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy rzecznik prasowy Urzedu Miasta DĄbrowy GÓrniczej , nie ma juz Jolanty
Kocjan , nareszcie Koniec hanbienia i niszczenia dobrego wizerunku Naszego Miasta przez tĘpaniĄ. Koniec nierzetelnych informacji, kŁamstw ,pÓŁprawd , intryg, insynuacji i niedomÓwieĹ�. Zobaczymy jaki styl bedzie reprezentowaĆ nowy rzecznik RZECZNIKIEM PRASOWYM URZĘDU MIEJSKIEGO OD STYCZNIA 2004 R. JEST: LUCYNA STĘPNIEWSKA , sĄdze Że ja jak i kilka innych osÓb siedzĄcych czesto na necie rÓwnieŻ wpŁyneliŚmy na ta zmiane, moze pani Kocjan miaŁa dosyĆ naszych zapytaĹ� o przyszŁoŚĆ Miasta. :))) Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 11:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Wyslalem ostatnio do pana rzecznika maila z paroma pytaniami dotyczacymi m.in. planowanych remontow drog, budowy sciezek rowerowych czy tez sprzatania ulic po zimie. Odpowiedz jaka otrzymalem w koncu, byla taka, ze pan rzecznik osobiscie dopilnuje zeby "kompetetne wydzialy" odpowiedzialy na moje pytania. I co? Tak jak myslalem - nic... Wladza ma nas, mieszkancow w du...zym powazaniu.
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Pożegna się Pan, Panie Rzeczniku ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Pożegna się Pan, Panie Rzeczniku ? No wlasnie. Czynie to teraz Bzenek. Formalnie rzecz biorac jeszcze dwa dni jestem pracownikiem UM w DG, acz rzecznikiem nie jestem od 20 grudnia ub. roku, kiedy to PP Z. Podraza wreczajac mi via pracownikow wydzialu kadr wypowiedzonko wykasowal nie tylko mnie z UM, ale i instytucje (funkcje) rzecznika prasowego jako taka ( rzecz jasna w ramach li tylko reorganizacji UM :-) ). Zatem z tej okazji chcialbym Wam, forumowiczom podziekowac za wspolprace w czasie minionym. Doskonale wiem, ze nie jestescie z niej zadowoleni. Coz, to nie rzecznik jest prezydentem :-) Z pobieznej lektury Waszych postow dotyczacych nowej wladzy wynika to, ze prezydent jest prezydentem a rzecznika (przynajmniej przez rok, PP wie o co chodzi) nie bedzie, lub kogos w jego rodzaju. Wiec zatem dzieki. I oby bylo wreszcie nie tylko inaczej, ale normalnie :-) Z Bogiem! AB PS. Spytali Konfucjusza: - Mistrzu, kim jest czlowiek doskonaly? Mistrz odpowiedzial: - Czlowiek doskonaly to taki, ktory widzac korzysc pamieta o prawosci, ktory widzac innych w niebezpieczenstwie naraza zycie dla ich ratowania i ktory NAWET PO WIELU LATACH NIE ZAPOMINA O DANEJ OBIETNICY. Od siebie dodam, Konfucjusza cytujac, ze: CZLOWIEK, KTORY SAMEGO SIEBIE NIE ZNA, INNYMI RZADZIC NIE MOZE! -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:04 |