![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
20.01 jest otwarcie nowego lokalu, Klubu Muzycznego PULS. Mieści się on na rogu ul. Zagłębia Dąbrowskiego i ul. Tysiąclecia, w Gołonogu (ten budynek z Biedronką). Wielbicielom zespołu Dżem nazwa powinna od razu kojarzyć się z pewną ich piosenką, i taki też będzie klimat lokalu :) W weekendy klub będzie czynny minimum do 1 w nocy, co jest dziś ewenementem w naszym mieście. W każdy piątek planowane są koncerty, a w każdą sobotę karaoke. W lokalu będzie można również zjeść dobrą pizze, a także zamówić ja telefonicznie do domu. Zapraszam, chętnie odpowiem na dodatkowe pytania
![]() Ten post edytował prezes czw, 04 sty 2007 - 19:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
spoko że jest nowy lokal tylko, że jak słysze hasło Dżem to ja wysiadam, choć i tak pewnie któregoś wieczoru w owe progi zawitam, choćby dla zaspokojenia ciekawości
mimo wszystko właścicielom życzę powodzenia, a jeśli chodzi o lokalizacje poza centrum to przykłady można znaleźć także w histori naszego miasta, ktoś pamięta chate u brata, tam biznes szedł kilka ładnych pare lat i mógł iśc dalej tylko pewne osoby już siły starciły. Podobnie było z barem jędrek w tych okolicach święcił on czasy swoej świetność na tyle, że właściciel dom na tym zbudował, hehe. grunt to mili ludzie, muzyka konkretna (choć wiadomo że nie każdemu w ten sam gust) i klimatyzacja, bo tego u nas jeszcze nie ma, a jeśli bedzie to klub muzyczny taki jak Klaga to sorki! jakoś mam wrażenie, że w naszym kochanym mieście cięzko otworzyć lokal skierowany na konkretnego klienta, choć przy pomocy Dżemu mozna na hipisach zarobić, jezu jak ja nie trawie tej kapeli ![]() ale cieszy mnie fakt z imprezi w Enigmie 3lutego! a własnie jakie są ceny piwek w tym lokalu i jakie są wogole te pifka, bo jak znów ten podły żywiec to kolejna kicha i jak z poziomem zadymienia(chodzi oczywiście o fajki)? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:10 |