a ja sobie odwiedziłem ten lokal, i muszę przyznać, że nie jest najgorzej bo na plus działa jego przestrzeń. Co do wystroju to już sprawa fantazji właściciela, ale nie wątpię, że jak na knajpę w tym klimacie i w DG to może się podobać, choć dla mnie osobiście lipa

ale przyznam że scenka czy co to tam jest na środku jest bomba
Lokalizacja niestety niezbyt dogodna, choć na imprezy weekendowe nie powinno to mieć większego wpływu. Z fajkami jest tak jak wszędzie, mimo iż byłem w czasie gdy było tak bardzo średnio z zaludnieniem to dyskomfort nieznaczny był. Jak się nie mylę brak tam porostu jakiegokolwiek nawiewu, a może był wyłączony

Tyle że w klimacie rockowym to te faje chyba być powinny, ale już przy szantach, hmmmm raczej świeża morska bryza
A no właśnie szanty, fajna rzecz, ale jak dla mnie to tylko na łajbie, jakoś na stałym lądzie mnie to nudzi, a już koncert to łoooo, ale cóż jak już tam gdzieś powyżej pisałem Dżemy i inne takie piosenki np. Guns N' Roses, Led Zeppelin itp. mnie porostu nie bujają.
W każdym razie chwała dla właścicieli za odważny pomysł z knajpą tematyczną, bo w końcu ludzie z podobnymi zamiłowaniami muzycznymi mają swój lokal w DG