![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przyłączam się do podziękowań dla ToSo za: chęci, odwagę (a tak!) i (jak na razie) skuteczną próbę nawiązania kontaktu z pospólstwem. Prawdopodobnie ToSo zostanie "zasypany" pytaniami. Apeluję więc do nas wszystkich - nie nadwerężajmy ToSo zbytnio. Dlaczego o to proszę? Sądząc że jest w naszym interesie to, by nie był w przyszłości zbywany lakonicznymi odpowiedziami czy wręcz milczeniem. NIE JESTEM RZECZNIKIEM (choć jestem byłym sąsiadem) ToSo. Chcę by Jego odpowiedzi na nasze ewentualne pytania były rzeczowe, jasne i jak najpełniejsze.
Mam też prośbę do ToSo: forumowicze nie tylko "piją wódkę (piwo też ![]() Jeżeli ktoś z forumowiczów "wyprasza sobie", że piszą w jego imieniu, to sorka, ale tematy, racje i opinie przytaczane na Forum bywają dość ważkie i ważne. Więc się poczułem... Alem się napisał! Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 21:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:46 |