![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Bardzo się cieszę że na łamach naszego forum pojawiła się wreszcie osoba, która nie tylko może z nami dyskutować o perspektywach, inwestycjach i problemach naszego miasta ale także ma pewne pole manewru. Wielkie dzięki dla Tomasza Sołtysika !
Mam ogromną nadzieję że wytworzy się tu pomiędzy nami (forumowiczami) jakiś zdrowy układ, który ToSo będzie mógł reprezentować na szerszych wodach. A jeżeli już chodzi o kwestie pomysłów autorskich J. Talkowskiego (gołębnik, wielbłądy, biblioteka, nowe "WTC" nad pocztą) to chciałbym się dowiedzieć jak na to reaguje Rada Miasta? Czy naprawdę z tym człowiekiem nie można nic zrobić? Co chwila tracimy inwestorów, którzy wg. mnie mogliby mieć duży wpływ na rozwój miasta oraz obniżenie stopy bezrobocia, a "prezydent" za priorytety stawia sobie inwestycje typu gołębnik. A później wynajduje "wielki problem" ponieważ gołębie nie chcą z niego korzystać. Gdzie tu sens, gdzie logika Pozdrawiam. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 21:01 -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |