![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(tomasz soĹ�tysik) Prezydent Talkowski do tej pory nie przedstawił swojego programu dla Miasta, a z kolei plan inwestycyjny jest w trakcie tworzenia (uczestniczą nawet w pracach spec. komisji powołanej do tego celu), niemniej jednak w propozycjach inwestycji nie ma ww. inwestycji - mogą więc stwierdzić, że została zaniechana! Co zrobi następca Talkowskiego? - nie wiem;) To w takim razie czy mozna uchylic rabka tajemnicy co wchodzi w sklad planu inwestycyjnego, jakie sa pomysly, jakie propozycje i czego mozemy sie spodziewac ??? mam nadzieje ze Prezydent Talkowski ma do zaproponowania cos wiecej niz tylko golebnik i lunete. A jeszcze jedno pytanie ; Czy wiadomo jak bedzie mial wygladac ten uklad komunikacyjny w Parku Hallera (dojazd do AquaParku i Hali Widowiskowo- Sportowej i kedy zostanie on zbudowany??? Dzieki za odpowiedzi :) Pozdrowienia Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:38 |