![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam :)
Ciesze sie ze odwiedzil Pan to Forum. Tak wiec na poczatek kilka pytan 8) 8) 8) Wiem ze te sprawy nie sa zalezne w pelni od Pana i od Rady Miasta, ale bardziej od nieudolnego prezydenta. Ale licze ze udzieli Pan odpowiedzi i posiadajac w koncu jakas wiedze na te tematy. 1. Czy plan remontu drugiej strony placu Centrum i budowy tam biblioteki z podziemnymi parkingami i pasazami handlowymi zostal juz ostatecznie zaniechany??? jakie byly szczegoly tej planowanej inwestycji i czy po ewentualnej zmianie na stanowisku prezydenta beda te plany kontynuowane i wprowadzane w zycie??? 2. Czy Politechnika Slaska ostatecznie wycofuje sie z Dabrowy Gorniczej na skutek dzialan pana Talkowskiego, czy sa jeszcze szanse zatrzymania tej uczelni w DG i jej rozwoju w Naszym Miescie??? oraz co stanie sie z budynkiem po bylym Urzedzie Miasta przy Kosciuszki 25??? 3. Co z budowa Geanta na terenach bylej huty Bankowej??? (to pytanie zadalem pani Kocjan, odpowiedziala , ale tak nieudolnie ze do dzis nie wiem o co jej chodzilo 8) ) 4. Jak wyglada sytuacja z dlugami Huty Katowice i PHS-u wzgledem Budzetu Miasta Dabrowa Gornicza, ile te dlugi wynosza i czy zostaly splacone , a jesli nie to kiedy??? Wiem ze moze Pan nie znac dokladnych i szczegolowych odpowiedzi na niektore pytania, ale licze ze podzieli sie z Nami swoja wiedza. P.S. Juz mysle nad kolejnymi. :) :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |