![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ferie siĘskoĹczyŁy, cza siĘbraĆ do roboty...
Temacik miodzio! Ja teŻ mam swoje zdanie w onym i niniejszym siĘwypowiem wymieniajĄc wykonawcÓw/twÓrcÓw (kolejnoŚĆ caŁkowicie przypadkowa): Mozart, Rammstein, Santana, The Moody Blues, Norach Jones, The Doors, Kazik, Kilar, Roger Waters, Sting, Collin Bass, Erik Satie, Vangelis, Diana Krall, Pat Metheny, Luiz Bonfa, Leonard Cohen, Van Morrison, Fredek z fabryki kredek, Beethoven, Rush, Genesis, John Lennon, SBB, Dead Can Dance, Maanam, Fleetwod Mac, Eloy, Andrzej Sikorowski, Sepultura, Glenn Miller Orchestra, Raz Dwa Trzy, The Polce, The Beautiful South, kamanda Pinka Flojda, U2, Mike Oldfield, Ennio Morricone, Frank Sinatra, Cepy, Tilt, The Carpenters, Bob Dylan, Grechuta, The Music, i ...nie chce mi siĘdalej, a do stojakÓw z pŁytami mam ze dwa metry. Czy moŻe mi ktoŚ wyjaŚniĆ, o co w tym pasztecie chodzi? PS. MoŻe troszkĘpÓĹşno siĘprzyŁĄczam, ale lepiej pÓĹşno, niŻ za pÓĹşno... A juŻ jest trochĘpÓĹşno. PS2. Nie miaŁem zamiaru epatowaĆ ani iloŚciĄ znanych mi kapel/wykonawcÓw, ani elokwencjĄ muzycznĄ (hi, hi), ani niczym innym. Ja po prostu tego wszystkiego sŁucham. PS3. TroszkĘmnie Śmieszy, gdy ktoŚ twierdzi: to jest be a tamto cacy. Czym innym jest stwierdzenie: to mi siĘpodobi, a tamto ni, to mnie krĘci a tamtego nie czujĘ- i tego mi brakowaŁo w caŁej tej, doŚĆ gorĄcej i nie trywialnej, wymianie poglĄdÓw. Muzyka jest produktem - "sprzedaje" siĘalbo nie. Muzyka jest sztukĄ - umie siĘjĄ tworzyĆ albo nie. Muzyka jest rozrywkĄ - bawi nas lub nie. Koniec. PS4. Nigel Kenedy - to je ono! PS5. I nieprawdĄ jest, Że Breaking News to odkrycie radiowej TrÓjki - medialnie debiutowali u HoŁdysa w MTV Classic. PS6. Z rozmysŁem pominĄŁem kapele spod znaku HH. Nie lubiĘ, nie rozumiem, nie sŁucham ergo - nie mogĘniczego takiego umieŚciĆ na mojej liŚcie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |