IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nocne rozmowy
Pan_Kleks
post wto, 17 lut 2004 - 15:04
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 44

DziŚ o godzinie 14 siedziaŁem z MiŚkiem przed M1 i paliliŚmy papierosy.Nagle zadzwoniŁ telefon.W sŁuchawce daŁ siĘsŁyszeĆ znajomy i przemiŁo-sexowny gŁosik.Osoba o intrygujĄcym gŁosie spytaŁa siĘczy rozmawia z Andrzejem(Adzime).Po dŁugim zastanowieniu odparŁem,Że to jakaŚ pomyŁka na co tajemnicza osoba odparŁa, Że na pewno to nie pomyŁka bo z tego telefonu o 23:30 w sobote dzwoniŁ do niej Andrzej i rozmawiaŁ z jej rodzcami na temat wŁaŚnie Niej.Bardzo mnie to zdziwiŁo i telefon przkazaŁem Miskowi.On odparŁ,Że jest Andrzejem na co Ona odparŁa,Że go nie zna i poprosiŁa Żeby daŁ do telefonu mnie,na co on odrzekŁ,Że tu Żadnego MichaŁ nie ma i to pomyŁka.CaŁa afera staŁa siĘbardzo skomplikowana.Przez moja gŁowĘprzewijajĄ siĘmatrixowe myŚli.SkĄd jej skojarzenie Adzime ze mnĄ?Dlaczego zadzwoniŁa dopiero dziŚ jeŚli caŁe zamieszanie powstaŁo w sobote?SkĄd miaŁa mÓj numer jeŚli dzwoniliŚmy na stacjonarny telefon?Dlaczego Andrzej zadzwoniŁ do owej kobiety?Ja teraz wyprostowaĆ caŁe zamieszanie i wyjŚc na ludzi???
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Pan_Kleks   Nocne rozmowy   wto, 17 lut 2004 - 15:04
adzime   Ta sprawa nadaje sie do STREFY11, o co w tym wszys...   wto, 17 lut 2004 - 15:50
Misiek   UzupeŁnienie ...   wto, 17 lut 2004 - 16:39

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza