![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 45 ![]() |
A wiec...
Poki co, zawiesilismy topor wojenny na kolku ( nie mowie, ze zakopalismy na amen, bo nigdy niewiadomo, czy niebawem nie pojawi siĘjakis nowy, goracy post, ktÓry sprawi, iŻ ... znowu wskazane byŁo by go mieĆ pod reka ;-) ) Wstepne bratanie? Czemu nie. Dobre bratanie nie jest zle. Wydaje mi siĘtez, ze nie byŁo by nic zlego w tym, aby nastaly stan faktyczny jakos przypieczetowac. Fajka pokoju ( zwana takŻe wonnym lisciem ) i sake ( dlaczego by nie sake? ) byŁy by nawet wskazane. A to przeciez moŻe byĆ dopiero dobrym poczatkiem... Reasumujac: jestem otwarty na wszelkie propozycje. Popieram pomysl przedmowcy. Pozdrawiam. -------------------- Marność nad marnościami...
Wszystko marność! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:47 |