![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 45 ![]() |
A wiec konczac juŻ ten watek o hip hopie.
Czego byscie nie powiedzieli: ten rodzaj muzyki nie przypadnie mi do gustu.Zaakceptowalem PFK: wystarczy, co za duzo to nie zdrowo. A odrobina krytyki: czemu nie? Nie wierze, ze Wam podoba siĘw tym wszystko od poczatku do konca. JeŚli jednak tak jest, to czy nie zakrawa to aby na fanatzym? Jedna prosba do kolegi Misiek: nie cytuj zdan wyrwanych z kontekstu :) I jeszcze jedno: w moim I poscie nie byŁo napisane tylko na temat hip hopu: dlaczego wiec, moi przedmowcy ustsunkowali siĘtylko do pierwszej jego czesci? :wink: zapewne zbieg okolicznosci :wink: Pozdrawiam uczestnikow forum : tych nieaktywnych tez :wink: -------------------- Marność nad marnościami...
Wszystko marność! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |