![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Yearh,
PodpisujĘsiĘpod ostatnim postem Krawca. Ta dyskusja nie ma wiĘkszego sensu, jeŻeli bĘdziemy powtarzaĆ ciĄgle to samo. PrzedstawiliŚmy Ci swoje racje, jako osoby majĄce trochĘwiĘksze niŻ Ty pojĘcie o tym gatunku muzyki. Postaraj siĘzrozumieĆ jaki miaŁeŚ problem na poczĄtku, a jak zakoĹczyŁeŚ. LiczĘna TwojĄ bŁyskotliwoŚĆ ... :twisted: Aha, i jeszcze kilka sŁÓw wyjaŚnieĹ : QUOTE(Yearh) MoŻesz mi przytoczyc fragment, w ktÓrym pisze, ze raperzy potrafia odnalezc takŻe pozytwyna strone zycia? ProszĘbardzo: "(...) Koles rapujacy o ostrych laskach ... " A moŻe to dla ciebie nie jest pozytywna strona Życia :?: QUOTE(Yearh) Pytam siĘtylko : gdzie jest ten projekt Kazika? Dlaczego skoro miaŁ wyjsc nie wyszedl? Z tego co wiem, to nie dogadali siĘw pewnej kwestii ... ale nie bĘdĘsiĘdokŁadnie wypowiadaŁ o tym poniewaŻ nie znam szczegÓŁÓw. QUOTE(Yearh) A czy Kazik zrobil cos dla swiata zamiast zostawic mikrofon? Dla calego swiata nie. Ale dla wartosci ktÓrym holduje na pewno tak. Dlaczego Kazik potrafi powiedziec, ze nie bĘdzie robil muzyki komercyjnej i nie robi, a jak juŻ przynaja mu jakas nagorde to jej najzwyczajej w swiecie nie odbiera? Jasne, najŁatwiej siĘbroniĆ komercjĄ ... ale to jest chyba akurat sŁaby argument. Ciekawe, czy Ty na miejscu tych chŁopakÓw nie chciaŁbyŚ zarobiĆ trochĘgrosza. ZwŁaszcza, Że kiedyŚ prawdopodobnie go nie mieli. A Że robiĄ to co lubiĄ i jeszcze na tym zarabiajĄ to jest tylko ich zasŁugĄ. To nie bĘdzie trwaĆ wiecznie. QUOTE(Yearh) Skoro argumenty Twoje i Krawca mnie nie przekonuja to moŻe swiadczyc o tym, ze sa za malo przekonywujace. Poza tym, z tym co napisal Krawiec moglbym siĘw pewnym stopniu zgodzic. Natomiast z Toba : nie bardzo. Zreszta po raz kolejny udowodniles, ze nie rozumiesz co czytasz. Ty za to dokonale wszystko rozumiesz ... w nagrodĘzostaŁeŚ gwiazdĄ odcinka pt. "Hip Hop". :twisted: :twisted: :twisted: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |