![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
QUOTE(Yearh) A niech mnie.... wyszedl? Poza tym uwazam, ze TwÓj tekst jest wrecz tekstem wtornym tekstu Krawca: a wiec sam nic nowego nie wnosisz do tematu. Jedynie go powielasz jak ksero. Czyzby syndrom hh udzielil Ci siĘna dobre? Skoro argumenty Twoje i Krawca mnie nie przekonuja to moŻe swiadczyc o tym, ze sa za malo przekonywujace. Poza tym, z tym co napisal Krawiec moglbym siĘw pewnym stopniu zgodzic. Natomiast z Toba : nie bardzo. Zreszta po raz kolejny udowodniles, ze nie rozumiesz co czytasz. Pozdrawiam. RuszyŁo sie coŚ to fajnie , niemniej bez przegiec proszĘ. Nie wiem czy zauwaŻyŁeŚ ale ostatnie posty wysaliŚmy rÓwnoczeŚnie tzn Misiek nie widziaŁ mojego tekstu, a ja jego. Poza tym Misiek odpowiedziaŁ ci wczeŚniej na twÓj tekst a jego nastĘpny skupiŁ siĘna logice twojej wypowiedzi a nie na popieraniu moich argumentÓw , wiec trafiŁeŚ kula w pŁot . ZostajĄc przy logice . Jak mozna wnioskowac, ze skoro coŚ nie trafia do ŚwiadomoŚci czŁowieka to jest nieprawdziwe ? Przeciez istniejĄ jeszcze co najmniej dwie mozliwosci tzn. ten ktoŚ nie chce otworzyĆ umysŁu na argumenty lub ten ktoŚ nie jest w stanie przyjĄc argumentÓw bo jego poziom wiedzyczy i percepcji jest na zbyt niskim poziomie. Nie bierz tych ostatnich opcji do siebie ale twoje wnioskowanie jest nielogiczne . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |