![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sŁucham prawie kazdego gatunku muzyki, no moŻe wyŁĄczajĄc metal, muzyke klasycznĄ, disco polo, jazz i blues.
![]() Z rocka to sŁucham najczesciej Kazika ![]() A czasami to i Bob Marley poleci... Ostatnio zaŚ sciĄgnoŁem sobie pare piosenek ..........Marka Grechuty ![]() ZauwazyŁem tez ze caŁkowicie zaprzestaŁem juz od dwÓch lat kupowaĆ jakiekolwiek kasety i kompakty, teraz tylko Winamp i muza z kompa. Dawniej sŁuchaŁem duŻo techno , ale to powoli sie zmieniŁo, przestaŁem po dyskotekach jezdziĆ, chociaŻ nie ma to jak posŁuchaĆ WestBama lub dobrych kawaŁkÓw z Love Parade i Mayday. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 45 ![]() |
A niech mnie....
MoŻesz mi przytoczyc fragment, w ktÓrym pisze, ze raperzy potrafia odnalezc takŻe pozytwyna strone zycia? W stosunku do porownywania tekstow Kazika i hip hopowcow zdania nie zmienie. Pytam siĘtylko : gdzie jest ten projekt Kazika? Dlaczego skoro miaŁ wyjsc nie wyszedl? Poza tym uwazam, ze TwÓj tekst jest wrecz tekstem wtornym tekstu Krawca: a wiec sam nic nowego nie wnosisz do tematu. Jedynie go powielasz jak ksero. Czyzby syndrom hh udzielil Ci siĘna dobre? A czy Kazik zrobil cos dla swiata zamiast zostawic mikrofon? Dla calego swiata nie. Ale dla wartosci ktÓrym holduje na pewno tak. Dlaczego Kazik potrafi powiedziec, ze nie bĘdzie robil muzyki komercyjnej i nie robi, a jak juŻ przynaja mu jakas nagorde to jej najzwyczajej w swiecie nie odbiera? U hh tego nie zauwazylem. Mowia jedno, robia drugie. Wiec jak to z nimi jest? Skoro argumenty Twoje i Krawca mnie nie przekonuja to moŻe swiadczyc o tym, ze sa za malo przekonywujace. Poza tym, z tym co napisal Krawiec moglbym siĘw pewnym stopniu zgodzic. Natomiast z Toba : nie bardzo. Zreszta po raz kolejny udowodniles, ze nie rozumiesz co czytasz. I jeszcze jedno, Żeby ukrocic Twoje zlosliwostki: zdania na temat nedznego hip hopu nie zmienie. Ruszylo siĘcos na forum: i z tego siĘciesze, bo takie byŁo moje glowne zamierzenie. PS: A plyte starej dobrej poczciwej Paktofoniki zawsze bĘdĘmiaŁ pod reka. Pozdrawiam. -------------------- Marność nad marnościami...
Wszystko marność! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |