![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Jako że mój protest przeciw propagowaniu inicjatyw Ruchu Autonomii Śląska na forum DG potraktowano jako OT w temacie o bytomskim lwie, chciałem dokończyć dyskusję tutaj.
Po pierwsze co sądzicie o ruchu separatystycznym na Śląsku i jego działalności na terenie Zagłębia (nie wszycy być może wiedzą, że z tej organizacji startowało do sejmiku kilka osób w okręgu sosnowieckim w tym jedna z DG) ? I pytanie szczegółowe (wykasowane) będące kontynuacją polemiki z " : ) " z czym częsciowo miał rację duchowy przywódca RAŚ Kazimierz Kutz określając na łamach Dziennika Zachodniego Zagłębiaków jako barbarzyńców, azjatów, czekistów i ubeków ? Możesz uzasadnić w jakiej częsci się z nim zgadzasz ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Witaj Pulsatilla!
A jednak wiedziałeś "co podmiot liryczny miał na myśli"! /przytoczyłeś Voltaire i ../ Wykropkowałem na wszelki wypadek, gdyby lanserzy z DZ poczuli się dotknięci skojarzeniem i czepiali się posta. Dla nich mogę powiedzieć: h........c to handlowiec - i tez się wiele nie pomylę. Sprzedają nas... Pozdrawiam w tym przedostatnim dniu roku i życzę pomyślności w Nowym2007! Mod: Przytoczyłem po cytacie, który zamieściłeś, nie po słowie "h........c" Słowo "h.........c" moze sie kojarzyć jak sam napisałeś i z hitlerowcem, i z handlowcem i z WULGARYZMEM, który można wykropkować, a który czasem można spotkać na murach. A moja uwaga tyczyła sie tylko i wyłącznie możliwości trzeciej opcji ![]() ![]() Koniec Off-Topicu Ten post edytował pulsatilla1214 sob, 30 gru 2006 - 12:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:46 |