![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 44 ![]() |
WŁaŚciwie to dlaczego pijemy do upadŁego, znieczulamy siĘa potem puszczamy pawie??NIe lapiej te pieniĄdze przeznaczyĆ na polskie rap pŁyty albo kobiety???
W jakim celu szalejemy po nocach i rozbijamy lampy i dewastujemy Śmietniki w parku, zaczepiamy mŁodszych ziomali i bekamy im do ucha???Opinie pozostawiam wam blokersi z dĄbrowskich osiedli czekam na wasze poglĄdy...Pan Kleks |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: śro, 11 lut 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 45 ![]() |
Drogi kolego Misiek...
Cos mi siĘwydaje, ze kolega ma problem ze zrozumiemien czytanego przez siebie tekstu: Przeczytac to jedno, zrozumiec to drugie. Wydawac by siĘmoglo, ze od jednego do drugiego jest bardzo niedaleko. Patrzac na kolege, odnosze wrazenie, ze czasami jest dalej niŻ by siĘmoglo wydawac. Dziwna ta sentencja kolegi. Jestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie, ze poczynil ja kolega sam: i nie jest to przytoczony cytat. ByĆ moŻe miaŁ kolega miaŁ na mysli: „ Na glupie pytania sa tylko glupie odpowiedzi „ ale czemu mialo by to pasowac, nie wiem. Wiecej pomyslunku, kolego Misiek! Pozdrawiam. -------------------- Marność nad marnościami...
Wszystko marność! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:52 |