Pan_Kleks
Thu, 12 Feb 2004 - 00:11
WŁaŚciwie to dlaczego pijemy do upadŁego, znieczulamy siĘa potem puszczamy pawie??NIe lapiej te pieniĄdze przeznaczyĆ na polskie rap pŁyty albo kobiety???
W jakim celu szalejemy po nocach i rozbijamy lampy i dewastujemy Śmietniki w parku, zaczepiamy mŁodszych ziomali i bekamy im do ucha???Opinie pozostawiam wam blokersi z dĄbrowskich osiedli czekam na wasze poglĄdy...Pan Kleks
Yearh
Thu, 12 Feb 2004 - 00:30
Niektorzy mowia:
" Czasami latwiej odpowiedziec na tysiac pytan medrca,
niz na jedno glupca... "
I ja sie z nimi zgadzam.
rafi
Thu, 12 Feb 2004 - 10:55
Kobiety to nie wszystko (choc mogloby sie tak wydawac)

. Czasami po prostu trzeba spotkac sie z kumplami i zaliczyc niezly zgon. A ze w parku na lawce jest taniej

niz w knajpie...no coz wazne sa wrazenia a nie wygoda...
Misiek
Thu, 12 Feb 2004 - 14:00
QUOTE(Yearh)
Niektorzy mowia:
" Czasami latwiej odpowiedziec na tysiac pytan medrca,
niz na jedno glupca... "
I ja sie z nimi zgadzam.
"Nie ma gŁupich pytaĹ, sĄ tylko gŁupie odpowiedzi..."
MieliŚmy wŁaŚnie przykŁad...
Misiek
Thu, 12 Feb 2004 - 14:11
A nawiĄzujĄĆ do tematu ...
Panie Kleksie, kiedyŚ Ci to przypomnĘjak po raz kolejny bĘdziesz :
- piŁ do upadŁego i siĘznieczulaŁ
- puszczaŁ pawie
- szalaŁ po nocach i dewastowaŁ Śmietniki
- zaczepiaŁ mŁodszych ziomali i bekaŁ im do ucha.
A swojĄ drogĄ to znalazŁ byŚ sobie jakĄŚ kobietĘi zakupiŁ kilka nowych rap-produkcji.
Yearh
Thu, 12 Feb 2004 - 15:11
Drogi kolego Misiek...
Cos mi siĘwydaje, ze kolega ma problem ze zrozumiemien czytanego przez siebie tekstu:
Przeczytac to jedno, zrozumiec to drugie.
Wydawac by siĘmoglo, ze od jednego do drugiego jest bardzo niedaleko.
Patrzac na kolege, odnosze wrazenie, ze czasami jest dalej niŻ by siĘmoglo wydawac.
Dziwna ta sentencja kolegi. Jestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie, ze poczynil ja kolega sam: i nie jest to przytoczony cytat.
ByĆ moŻe miaŁ kolega miaŁ na mysli:
„ Na glupie pytania sa tylko glupie odpowiedzi „
ale czemu mialo by to pasowac, nie wiem.
Wiecej pomyslunku, kolego Misiek!
Pozdrawiam.
Misiek
Thu, 12 Feb 2004 - 17:02
JeŻeli nie znasz sentencji, ktÓrĄ przytoczyŁem to juŻ jest twÓj problem. :twisted:
A Ty, Yearh widzĘŻe po roli krytyka prÓbujesz staĆ siĘnauczycielem. :twisted:
Powodzenia ...
Krawiec
Thu, 12 Feb 2004 - 18:08
NiezŁy dysonans :?
W profilu "Drugs, pubs, sex and rock&roll !" hehhehhehhehe , a w praktyce mentorski ton . Przypominasz mi Yearh LeszczyĹskiego , ktÓrego okrzykniĘto mianem sztywnego luzaka
Yearh
Thu, 12 Feb 2004 - 18:49
Drogi Krawiec...
Nie oceniaj proszĘ, ksiazki po okladce.
W/w Leszczynski bylby chyba ostatnia osoba, do ktorej staralbym siĘupodomnic.
Zreszta nie na tym rzecz polega, Żeby siĘupodabniac.
Poza tym, w zyciu chodzi o to, Żeby byĆ troche niemozliwym...
Nie probojmy wiec nikogo szufladkowac bo czĘsto moŻna siĘprzejechac.
Drugs, pubs, sex and rock&roll i mentorski ton? Dlaczego nie? Kazdy ma swoj sposob na bycie soba 8)
PS: zawsze bierzesz zycie na powaznie i wierzysz we wszystko to co widzisz? :wink:
Pozdrawiam.
Krawiec
Thu, 12 Feb 2004 - 19:21
Hmmm... :roll: dobrze i duŻo kombinujesz - byĆ moŻe jestem w stanie zrozumieĆ TwojĄ niemoŻliwoŚĆ . Czas pokaŻe czy rzeczywiŚcie chcesz coŚ wnieŚ do tego forum czy to tylko kac podrugowy :?
Yearh
Thu, 12 Feb 2004 - 22:57
Czas pokaze... – masz racje.
Ja ze swej strony mogĘjedynie zapewnic, ze bĘdĘrobil wszystko, aby nie wypasc jako ten najgorszy :wink:
Wszystko zalezy tylko od ilosci wolnego czasu...
No bo przeciez nie samym forum czlowiek zyje.. ale takŻe i imprezami osiedlowymi i nie tylko osiedlowymi...
A propos takowych imprez: nadchodzi weekend wiec nie jest zle.
Zycze wszystkim udanej zabawy: i Żeby Wam przypadkiem nikt do ucha nie bekal
Pozdrawiam!
Misiek
Wed, 25 Feb 2004 - 22:59
QUOTE(Pan_Kleks)
WŁaŚciwie to dlaczego pijemy do upadŁego, znieczulamy siĘa potem puszczamy pawie?? NIe lapiej te pieniĄdze przeznaczyĆ na polskie rap pŁyty albo kobiety???
W jakim celu szalejemy po nocach i rozbijamy lampy i dewastujemy Śmietniki w parku, zaczepiamy mŁodszych ziomali i bekamy im do ucha???Opinie pozostawiam wam blokersi z dĄbrowskich osiedli czekam na wasze poglĄdy...Pan Kleks
Kleks, przypomnij sobie (o ile jesteŚ w stanie to zrobiĆ) wtorkowy wieczÓr (tzw. "Śledzika") i co robiŁeŚ.

8)
Pan_Kleks
Thu, 26 Feb 2004 - 10:01
Wszystko dobrze pamietam:)Przynajmniej tak mi sie wydaje:)
Ale nie robiŁem Żadnych rozrÓb no moŻe zaczepiaŁem pewne osoby na centrum legitymujĄc siĘjako kapitan Ryszard WoŁek z komendy rejonowej.....Ale jak zawsze agresjĄ paŁaŁa postaĆ Adzima, prowokowaŁ awantury i wylewaŁ wino kolegom na spodnie......
ChciaŁem schrakteryzowaĆ zachowanie i wyglĄd moich ziomÓw, ktÓrych najczĘŚciej widze pod wpŁywem alkoholu.
Misiek-przenikliwy uŚmiech,czĘsta chĘĆ jarania i psychologiczne rozmowy z Leninem....MiŁoŚnik kobiet.WINO`S TEAM
Adzime-Awanturnik,podrywacz,o dziwnym uŚmiechu i mĘtnych oczach.Uskutecznia gŁosne Śpiewy w parku.CaŁy czas wydaje mu sie ,Że widzi Misie i Jarka z Mydlic.WINO`S TEAM
Klocek-Agresywny w stosunku do Ślimaka,gŁoŚniejszy od Adzima ale mniej wulgarny,zawsze zwarty i gotowy
Jaco- Kulturalny,elegancki,stara siĘuspokajaĆ kolegÓw ale duzo jara.Ostatnio zostaŁ wybrany na prezydenta
Ślimak-Biesiadnik no 1,cichy i pokorny,mistrz parkietu,czĘsto koĹczy imprezy nieŚwiadomy swojego istnienia.
Arek-Jedyne zastrzeŻenie to czarne NIKE:)
slimakAG
Thu, 26 Feb 2004 - 13:12
maŁe sprostowanie biesiadnik no 2 chociaŻ powoli wychodze na prowadzenie.Ale gdyby nie wy nie byŁo by to moŻliwe. WIELKIE DZIĘKI!!! :27:
Pan_Kleks
Thu, 26 Feb 2004 - 14:17
BIESIADNICY WRZESIEĄ/LUTY 2003/2004
1.Ślimak
2.Adzime
3.Misiek
4.Ja
5.Klocek
6.Jaco
7.Pozostali czŁonkowie
AWANTURNICY WRZESIEĄ/LUTY 2003/2004
1.Adzime
2.Klocek
3.Arek
4.Ja
5.Misiek
6.Pozostali czŁonkowie
LANSERZY WRZESIEĄ/LUTY 2003/2004
1.Misiek
2.Klocek
3.Jaco
4.Majku
5.Adzime
WINO'S TEAM(czŁonkowie)
Misiek,Adzime,Ja----MoŻliwoŚĆ przyjĘcia-Ślimak,Klocek,Jaco
adzime
Thu, 26 Feb 2004 - 15:50
:shock: :shock: :shock: prowadze w jednej kategorii

na tytuŁ lensera chyba nie mam szans...ale biesiadnik...chyba siĘtroche zbliŻyŁem do Ślimaka( ale tylko dzieki temu, Że opuŚciŁ jedne zawody PŚ)
Misiek
Thu, 26 Feb 2004 - 16:58
QUOTE(Pan_Kleks)
WINO'S TEAM(czŁonkowie)
Misiek,Adzime,Ja----MoŻliwoŚĆ przyjĘcia-Ślimak,Klocek,Jaco
Nie wiem dlaczego zaliczasz mnie do ekipy WINO'S TEAM i to jeszcze na pierwszym miejscu :?:
MyŚlĘŻe to jest maŁe nieporozumienie, poniewaŻ ja tylko 2 razy kosztowaŁem z Wami tego "elitarnego trunku" i wiĘcej nie mam zamiaru. Tak wiĘc peŁnoprawnymi czŁonkami WINO'S TEAM zostajecie tylko Ty i Adzime.
A ja proszĘo wypisanie ...
SwojĄ proŚbĘmotywujĘtym Że po pierwsze nie bĘdĘjuŻ wiĘcej degustowaŁ tego napoju, a po drugie mam swojĄ WSBiL. 8) 8) 8) Niestety nie jestem w stanie pogodziĆ obowiĄzkÓw. Poza tym chcĘsiĘskupiĆ na utrzymaniu pozycji lidera w kategorii LANSER.
Mam nadziejĘŻe wasz TEAM bĘdzie siĘrozwijaŁ.
Pozdrawiam
Pan_Kleks
Mon, 01 Mar 2004 - 19:01
Misiek jeŚli chcesz wystĄpiĆ z WINO'S TEAM musisz zapewniĆ Adzimemu komfort biesiadny przez okres majÓwki.Pozdro
Misiek
Mon, 01 Mar 2004 - 21:12
Co rozumiesz poprzez okreŚlenie "komfort biesiadny" :?: :?: :?:
Na pewno zadbam o to by nie trzeĹşwiaŁ ...
Pan_Kleks
Mon, 01 Mar 2004 - 22:05
MiaŁem na myŚli to aby byŁa to najpiĘkniejsza majÓwka dla Adzimego,ktÓrĄ bĘdĄ opowiadali z pokolenia na pokolenie jego potomkowie.Z kaŻdej strony Adzime powinien byĆ czĘstowany malborkami ,a wino powinno siĘlaĆ do jego gardziela przez wspomniane dni.ChŁopak zasŁuguje na takie traktowanie, ostatnio caŁy czas ma super kape,wszyscy wiedzĄ doskonale,Że ostatnio miaŁ pecha w konkursie zdrapkowym.....pozdro Adzime nagramy coŚ wierze......
adzime
Tue, 02 Mar 2004 - 00:16
no to musze was zmartwiĆ od 1.03.2004r ( a nawet od 28.02.) nie pije, nie pale, nie...

aŻ do odwoŁania.PostawiŁem na sport :12:
Pan_Kleks
Tue, 02 Mar 2004 - 14:29
Sport waŻna sprawa ale od czasu do czasu trzeba zakonserwowaĆ przeŁyk,nie mÓwiĄc o jaraniu,przecieŻ to odwieczny symbol chŁopakÓw z Redenu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.