![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
TEMAT WODA. CHYBA NAJŚMIESZNIEJSZY TEMAT W NASZYM MIEŚCIE. W DG ZAWSZE WODA JEST PRZEDMIOTEM ROZGRYWEK POLITYCZNYCH I DOSKONALE SIĘ NADAJE SIĘ DO SIANIA ZAMĘTU JAK Z TYM DOJAZDEM DO PARKU. CO O TYM MYŚLICIE. BO JA TYLKO WIECZNIE SŁYSZE O SUPER DROGIEJ WODZIE I PRZYJACIELACH LIPCZYKA Z NIEMIEC, TAJNYCH UMOWACH ITP. Z JEDNEJ STRONY DZIADEK WALCZY Z NIEMIECKIM PRZEDSIĘBIORSTWEM KTÓRE NAWET NIE MA PAKIETU WIĘKSZOŚCIOWEGO A Z DRUGIEJ STRONY SAM PODPISUJE SIE POD DECYZJA O PODWYŻCE CEN WODY I ŁATA BUDŻET SPRZEDAJĄC KOLEJNE AKCJE WODOCIĄGÓW. COS CHYBA TU ŚMIERDZI.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
PWiK potrafi tylko doić kasę. Jeśli chodzi o inwestycje i remonty sieci to chyba nic nie robią. W sierpniu wprowadziłem się do domu w Ujejscu. Od tego czasu było już kilka awarii (3 razy w przeciągu kilku tygodni była awaria w tym samym miejscu). Przy każdej spuszczają wodę i przysyłają beczkę (raz nie było wody 2 dni). Od tygodnia znowu coś kopią i dzisiaj znowu nima H2O. Oczywiście wszystko to bez najmniejszego komunikatu i zapowiedzi.
Mają też niezły bajzel w papierach. Jak robiłem przyłącze do domu, to napisali mi w warunkach tehcnicznych, że główny wodociąg to rura 300mm, cementowo azbestowa. Jakie było moje (i wykonawcy) zdziwienie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |