![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Slyszeliscie o pomysle utworzenia w dg opretki? Co wy na to?
Osobiscie uwazam to za dobry pomysl, choc raczej nie bede tam chodzil (nie kreci mnie taka muza :) ). Natomiast, przynajmniej wsrod mojej rodziny itd. dosc duzo jest osob (np moja mama), ktora z checia by chodzila na tego typu imprezy. Ciekawe co z tego wyjdzie. Czy dabrowa sie w koncu odchami?? ![]() Ten post edytował kwintosz sob, 15 wrz 2007 - 22:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
zajrzałem na tą imprezę ok 13 i mam takie uwagi: - impreza za słabo rozleklamowana wśród mieszkańców (choć pogoda też nie sprzyjała frekwencji), - przygotowano za mało miejsca w środku PKZ - gdyby przyszło nieco więcej ludzi ciężko było by sie poruszać - dlaczego nie wykorzystano I piętra PKZ? - mozna było wprowadzić zakaz postoju i wjazdu samochodów na uliczkę przed PKZ, - podczas takiej pogody (deszcz i dość zimno) lepiej będzie przenieść całość (łącznie z występami) do budynku PKZ. W przyszłym roku należałoby zorganizowac z większym rozmachem, poszukać sponsorów i bardziej zachęcić mieszkańców miasta do udziału. Ale - generalnie - pomysł dobry i wart kontynuacji. No w sumie to organizatorzy nie mieli dużo czasu na przygotowania, wiele pomysłów było spontanicznych i to się im udało. Ten duży tłok był spowodowany tym iż reszta PKZ'tu była wynajęta przez Castoramę na imprezę Mikołajkową- była to impreza zamknięta tylko dla rodzin i pracowników. Zakaz wjazdu na ulicę przed PKZ był podobno przygotowany przez organizatorów, jednakże przy takiej brzydkiej aurze nie było sensu tego wprowadzać |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:14 |