![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mysleliscie kiedys o zorganizowaniu takiej akcji ???
Nie macie dosc kojarzenia was z hanysami ???? Ja mam dosc, i dlatego z checia, latalbym po ludziach i zbieral podpisy pod petycja utworzenia nowego wojewodztwa. Zdecydowanie moim zdaniem poprawilby sie poziom stopy zyciowej. Nasz region dopiero zaczyna sie pozadnie rozwijac, a szlag mnie trafia jezeli w jakiej ankiecie mam wpisywac ze mieszkam w woj.Slaskim, kojarzonym z haudami i wynglem i totalna bieda, dlatego zawsze wpisuje Zaglebie :elite: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: śro, 03 gru 03 Nr użytkownika: 36 ![]() |
masz racje klocek ten temat, czesto gosci na necie, ja zgdam sie w sumie z kaŻda powyŻszĄ opiniĄ, ale osbiscie podpisalbym sie pod tym co kiedyŚ znalazŁem na takiej stronce
http://owzszdizm.fm.interia.pl/ a dokŁadnie pod tym: "Oto kilka podstawowych celÓw dziaŁalnoŚci OWzSZDiZM. CaŁy czas czekam na kolejne propozycje. 1. UŚwiadomienie Polakom, Że Sosnowiec, CzĘstochowa, DĄbrowa GÓrnicza, BĘdzin, CzeladĹş, Zawiercie, Jaworzno... nie sĄ czĘŚciami ŚlĄska. 2. UŚwiadomienie Polakom, gdzie znajduje siĘgranica ŚlĄska. 3. UŚwiadomienie Polakom, Że nazwa „wojewÓdztwo ŚlĄskie” jest niewŁaŚciwa. a) OWzSZDiZM nie chce walczyĆ o utworzenie nowego wojewÓdztwa 4. Ukazanie, Że ZagŁĘbie DĄbrowskie i Zachodnia MaŁopolska nie sĄ obszarami zacofania cywilizacyjnego jak prÓbujĄ to ukazaĆ niektÓrzy GÓrnoŚlĄzacy" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |