![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Slyszeliscie o pomysle utworzenia w dg opretki? Co wy na to?
Osobiscie uwazam to za dobry pomysl, choc raczej nie bede tam chodzil (nie kreci mnie taka muza :) ). Natomiast, przynajmniej wsrod mojej rodziny itd. dosc duzo jest osob (np moja mama), ktora z checia by chodzila na tego typu imprezy. Ciekawe co z tego wyjdzie. Czy dabrowa sie w koncu odchami?? ![]() Ten post edytował kwintosz sob, 15 wrz 2007 - 22:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Sądząc po reakcjach widzów, pełnej sali, myślę że napewno jest to jeden z lepszych kabaretów w Polsce. Zresztą kto był na Dniach Dąbrowy w tym roku to widział ile ludzi było na kabarecie i jak sie ludzie bawili. Aczkolwiek kabaret ten nie wszystkim przypada do gustu, bo ma on swój specyficzny charakter. Ale właśnie dzięki temu jest on też popularny. Jakiś czas temu byłem na Kabarecie Moralnego Niepokoju, też była pełna sala i ludzie się dobrze bawili ale jednak atmosfera wyglądała ciut inaczej.
Poza tym to moja subiektywna opinia, można się z nią zgadzać bądź nie.. W końcu o gustach się nie dyskutuje.. P.S i tak z niecierliwością czekam na Debeściaka czyli "Dąbrowską Ściemę Kabaretową" , wg. tego co zapowiadali ma się ona odbyć 23, 24, 25 marca 2007r. Kilka godzin niezłego ubawu aż do łez.. kto był ten rozumie.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:12 |