![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No i widac, ze Talkowski zaczal trzasc gaciami. Nagle przypomnial sobie gdzie sa Gliwice, pojechal tam i zaczal normalnie rozmawiac. Efekt tego taki - ze podobno polibuda jednak bedzuie w dg. Coz...po raz kolejny widac jak tzw. noz na gardle mobilizuje do dzialania. Tyle, ze prezydent pewno tak sie tym zmeczyl, ze przez nastepne pol roku juz nic nie zrobi... :14:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Na wszelkich ekonomicznych kierunkach jest praktycznie to samo. Wymagania w WSB są raczej wysokie. A co do matematyki to trudno mi coś powiedzieć. Właściwie studia składają się w większości z matematyki pod różnymi postaciami. Tylko matematyka na poziomie akademickim ma niewiele wspólnego z tą z liceum, więc trudno mi powiedzieć czy sobie poradzisz. Takie przedmioty jak statystyka, ekonometria czy rachunkowość są bardzo trudne, lecz ja osobiście uważam, że wszelkie braki z matematyki ze szkoły średniej nie stanowią tu problemu. Wszystko ogranicza się do naciskania odpowiednich klawiszy na kalkulatorze. A jedna najważniejsza sprawa. Od razu ostrzegam, że WSB nie jest szkołą, do której się chodzi płaci i nic nie robi. Oczywiście dopóki będziesz płacić to nikt cię z WSB nie wywali, ale żeby zaliczać semestry trzeba się uczyć.
Osobiście przy wyborze szkoły zainteresowałbym się podejściem pracowników dziekanatu WSB do studenta. A tu jest według moich odczuć bardzo źle. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Osobiście przy wyborze szkoły zainteresowałbym się podejściem pracowników dziekanatu WSB do studenta. A tu jest według moich odczuć bardzo źle. Tym to bym się akurat nie kierował, bo w z tego co wiem [a znam wielu studentów] to generalnie wszędzie [zwłaszcza na prywatnych uczelniach ale na państwowych nie jest dużo lepiej] z tym jest źle. Ja akurat miałem szczęście i trafiłem na super Panią z dziekanatu [Pani Ewa z dziekanatu EiT AEiI PŚ - pozdrawiam] ale poza kolegami z kierunku to szczerze mówiąc nie znam nikogo kto nie miałby mniejszych lub większych "przebojów" z dziekanatem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:54 |