![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jest 7.XII (juz po Mikolaju :) ) a w naszym miescie wielkie zaciemnienie. Moze szanowne wladze zapomnialy sobie, ze wypada wystroic miasto na swieta (zdechlej choinki przy DT Centrum nie licze - ten kto zawieszal lampki chyba byl napierd...).
Sosnowiec juz sie ladnie swieci, w Gliwicach na kazdym rogu stoi wypasiona choinka (w centrum to nawet nie zdejmuja dekoracji - milo jest caly rok).Tylko jak zwykle u nas zaspali... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Co do ozdob na Kosciuszki, to wydaje mi sie, ze one nie byly zbierane po zimie i wlasnie dlatego juz sie swieca (ktos wlaczyl wtyczke do gniazdka). To jest niezaprzeczalna zaleta pozostawiania ozdob na caly rok (jak w Sosnowcu).
Co do choinek, to ta kolo Centrum wedlug mnie wyglada niezle. Jak choinki sprzed PKZ troche podrosna (ktos myslal przyszlosciowo ![]() Co do reszty ozdob, to w zeszlym roku byly zenujace. Lampki w poszczegolnych ozdobach byly we wszystkich mozliwych kolorach, pierwotne ksztalty gwiazdek gdzies sie zagubily. Po prostu tragedia. Najgorsze jest to, ze juz nie ma czasu zeby cos zmienic, nowego przetargu sie nie rozpisze (watpie zeby Talkowski w ciagu roku sie tym zainteresowal). Pewno znow bedzie to paskudztwo (moze juz nawet wisi - nie ma mnie obecnie w miescie). Trzeba liczyc na rok przyszly. Wtedy obecne wladze beda mialy szanse sie wykazac ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:56 |