![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jest 7.XII (juz po Mikolaju :) ) a w naszym miescie wielkie zaciemnienie. Moze szanowne wladze zapomnialy sobie, ze wypada wystroic miasto na swieta (zdechlej choinki przy DT Centrum nie licze - ten kto zawieszal lampki chyba byl napierd...).
Sosnowiec juz sie ladnie swieci, w Gliwicach na kazdym rogu stoi wypasiona choinka (w centrum to nawet nie zdejmuja dekoracji - milo jest caly rok).Tylko jak zwykle u nas zaspali... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@PICK
no bo go nie wydal to nie byla dyspozycja p. Podrazy ja poprostu pisze, ze tegoroczna choinka (gdy juz na fotelu nie ma p. Talkowskiego) jest ladniejsza od tych gdy na fotelu p. Talkowski byl ot taka przenosnia ja nie uprawiam propagandy - to Ty na sile ja wynajdujesz :) pozdr -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |