![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Zapraszam do zapoznania się z sylwetką moim zdaniem najlepszego i najwiarygodniejszego kandydata na radnego z Dąbrowy Górniczej. Zbigniew Łukasik- bo o nim mowa- radny obecnej kadencji- pomysłodawca, organizator, koordynator wielu akcji społecznych m.in. Turystyczne Wakacje kilkaset dzieci miało możliwość praktycznie darmowych wjazdów na wycieczki przede wszystkim te które nie mogły nigdzie wyjechać. Organizacja festynu integracyjnego "Poznaj swojego sąsiada" przyciągnęła rzesze mieszkańców dzielnicy Kasprzaka, Tysiąclecia. Poza tym stworzenie forum organizacji pozarządowych. Wyjazdy dla emerytów i rencistów. Walka o ochronę naszych lokalnych zabytków sakralnych. Pełna dostępność- pomoc dla mieszkańców nie tylko wyborców z okręgu. Znam go osobiście i w pełni go popieram i rekomenduję bo warto i uważam, że jest to mój obowiązek. Bo takich ludzi trzeba promować w dzisiejszych realiach.
Radny Łukasik właśnie stworzył swoją stronę internetową: www.zbigniewlukasik.info- tak są wszystkie informacje o nim o jego dokonaniach-sami się przekonajcie! Poza tym jest również do dyspozycji forum a ostatnio ukazała się prezydencka sonda wyborcza i konkurs dla uczestników(i nie tylko ) "Turystycznych wakacji". Na prawdę fajna strona- własna - nie na zamówienie. Znajdziecie tam wszystko o kandydacie. Polecam serdecznie. www.zbigniewlukasik.info. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
do szaris: nie wiem, w czasie okresu przedwyborczego była możliwość zadawania pytań kandydatowi na radnego Zbigniewowi Łukasikowi za moim pośrednictwem.
Nie widziałem wtedy żebyś wtedy zgłaszał jakieś pytania czy uwagi. Teraz stawiasz zarzuty "za pośrednictwem Pana Sołtysika"(Mam pytanie (oczywiście do toso))-ciekawe . Cieszę się , że pan Sołtysik stanął niejako w obronie radnego(mojego wujka) ale chyba nie jest to osoba do której powinieneś kierować te uwagi. Tak jak mówię była do tego okazja.Ja czasami odwiedzam forum choć nie robię tego z jakimś większym przekonaniem bo nie za bardzo traktuję je jak i inne tego typu-poważnie- a mam na to powody. Teraz na twój post trafiłem w sumie przypadkowo. Dokumenty w sprawie restrukturyzacji myślę,że w tej sytuacji będą do końca roku w przedstawione na stronie www.zbigniewlukasik.info a sam widziałem jak one były rzetelnie przygotowane. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że nic nie było robione. Jeszcze nie widziałem żeby do jakieś pracy mój wujek nie podszedł z pełnym zaangażowaniem. Choć w sumie szczerze mówiąc bym go za to pochwalił bo troszeczkę poznałem "specyfikę" pracy niektorych(bo nie powiem większości) osób czy to na uczelni czy w innych instytucjach w Dąbrowie i w innych miastach- zajmujących poważne stanowiska- którzy dalej je zajmują i mają się dobrze. Oczywiście jest też problem z anonimowością forumowiczów ale i tak nie wiem co chcesz tym teraz osiągnąć. Przed wyborami bym zrozumiał. Niestety obserwując to co się dzieje w Dąbrowie jestem przerażony ogromem obłudy, zawiści i bezmyślności. Tym bardziej zaczynam żałować decyzji o powrocie do własnego miasta po studiach. Jednakże nadzieją mnie napawają informacje, że młodzi ambitni- gotowi jak sami deklaruja do działania ludzie zgłaszają się do mojego wujka. Powstała przecież strona internetowa dzięki której mogą zgłaszać propozycje, uwagi i czynią to. Materiały o restrukturyzacji po ich zebraniu pojawiają się do wiadomości choć ciężko mi to pojąć czemu akurat teraz następuje taki atak. Moge się tylko domyślać. Fajnie, że jutro wielki finał z Brazylią. O i o tym jak się pisze w forach to lubię- radosne, krzepiące, pozytywne informacje. Do przodu Polsko. Bartosz Wasilewski |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:45 |