![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktos moze cos wie, kiedy i gdzie mozna zglaszac swoja kandydature , na stanowisko pracownika AquaParku ????? :14:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No odwiedziŁem to cudo. WraŻenia raczej pozytywne chociaŻ ten park nie jest wcale taki duŻy. Moge go tylko porÓwnywac z tym w tarnowskich g.. ZjeŻdzalnie sĄ duŻo lepsze w dg ( szkoda Że ta najszybsza nadal nie dziaŁa ). Co prawda nie ma takiej atrakcji jak fala ale za to basen zewnĘtrzny jest ciekawszy i chyba nieco wiekszy niz w tg, no i dg ma jeszce basen sezonowy. Poza tym architrktura i rozmieszcenie pomieszczeĹ duŻo ciekawsze niŻ u naszej konkurencji. Zamykanie szafek imobilajzerem wprowadza nas w kosmicznĄ technologie ktÓrej 90% odwiedzajĄcych nie moŻe pojĄĆ i awanturuje sie na caŁy aquapark. Jak otworzĄ dyskoteke, bar i krĘgielnie bĘdzie caŁkiem ciekawy obiekt ale jak ktoŚ sie spodziewaŁ krakowskiego parku w dg to na bankowo bĘdzie niezadowolony. OczywiŚcie wszyscy narzekajĄ na ceny ( cyt to najdroŻszy park w polsce itd ) ale mnie nie wydaje sie Że 18 zŁ za 3 godziny to fortuna. Swojego czasu pŁaciŁem w tg 30 zŁ za 3 godz, no i koszty bezyny. Jakie sĄ teraz ceny w tg jednak nie wiem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:41 |