![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jest 7.XII (juz po Mikolaju :) ) a w naszym miescie wielkie zaciemnienie. Moze szanowne wladze zapomnialy sobie, ze wypada wystroic miasto na swieta (zdechlej choinki przy DT Centrum nie licze - ten kto zawieszal lampki chyba byl napierd...).
Sosnowiec juz sie ladnie swieci, w Gliwicach na kazdym rogu stoi wypasiona choinka (w centrum to nawet nie zdejmuja dekoracji - milo jest caly rok).Tylko jak zwykle u nas zaspali... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Spodziewałbym się że bedzie wiecej niz 1 lampka na 1m kwadratowym choinki..
![]() Na ulicach więcej niż 1 lampka na 5 m kwadratowych.. Poza tym nie wiem czy pamiętacie kilka lat wstecz, ze 2 lata pod rząd pół choinki było nie oświetlone bo jakieś geniusze tak rozkładali te lampki. ![]() A czy na ul. Kościuszki, te drzewa pośrodku jezdnii są oswietlone?? Kiedyś takie pajęczyny kładli, to ładnie faktycznie wyglądało. A te ozdoby na lampach, które pojawiają się w naszym mieście (pojawiały w poprzednich latach) takie gwiazdki, są małe i na mój gust takie nijakie. Szkoda że ulica Królowej Jadwigi i Piłsudskiego jest taka szeroka i jest torowisko bo podoba mi się taki system ozdób ponad ulicą co ileś metrów.. To by się mogło sprawdzić na ul 3 maja. Ehh marzenia.. Poza tym uważacie że w tak rozległym mieście powinna być 1 choinka? Może centrum gołonoga 2-ga? Ten post edytował kwintosz czw, 30 lis 2006 - 21:49 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy na ul. Kościuszki, te drzewa pośrodku jezdnii są oswietlone?? Kiedyś takie pajęczyny kładli, to ładnie faktycznie wyglądało. Są, ale te lampki też są nijak ułożone. Jakby je ktoś rzucił na drzewo i hops. Poza tym jakoś mi się wydaje, że były tylko przystrojone drzewa po jednej stronie. Chyba, że były na krzyż ozdobione. Ten post edytował mydliczek pią, 01 gru 2006 - 13:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |