![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Jest 7.XII (juz po Mikolaju :) ) a w naszym miescie wielkie zaciemnienie. Moze szanowne wladze zapomnialy sobie, ze wypada wystroic miasto na swieta (zdechlej choinki przy DT Centrum nie licze - ten kto zawieszal lampki chyba byl napierd...).
Sosnowiec juz sie ladnie swieci, w Gliwicach na kazdym rogu stoi wypasiona choinka (w centrum to nawet nie zdejmuja dekoracji - milo jest caly rok).Tylko jak zwykle u nas zaspali... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Spodziewałbym się że bedzie wiecej niz 1 lampka na 1m kwadratowym choinki..
![]() Na ulicach więcej niż 1 lampka na 5 m kwadratowych.. Poza tym nie wiem czy pamiętacie kilka lat wstecz, ze 2 lata pod rząd pół choinki było nie oświetlone bo jakieś geniusze tak rozkładali te lampki. ![]() A czy na ul. Kościuszki, te drzewa pośrodku jezdnii są oswietlone?? Kiedyś takie pajęczyny kładli, to ładnie faktycznie wyglądało. A te ozdoby na lampach, które pojawiają się w naszym mieście (pojawiały w poprzednich latach) takie gwiazdki, są małe i na mój gust takie nijakie. Szkoda że ulica Królowej Jadwigi i Piłsudskiego jest taka szeroka i jest torowisko bo podoba mi się taki system ozdób ponad ulicą co ileś metrów.. To by się mogło sprawdzić na ul 3 maja. Ehh marzenia.. Poza tym uważacie że w tak rozległym mieście powinna być 1 choinka? Może centrum gołonoga 2-ga? Ten post edytował kwintosz czw, 30 lis 2006 - 21:49 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |