![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dawac tutaj
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Z tym czasem to faktycznie dziwnie - wówczas gdy Przemo sygnalizował problem wystepował on i u mnie. Ale wcześniej i chocby w tej chwili z czasem wszystko jest OK. Strefa 11 jak kiedyś ze znikającym postem Micka
![]() A ja pisalem 19.44 i na forum mam czas 7.45 PM Ten post edytował pulsatilla1214 wto, 28 lis 2006 - 19:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
Z tym czasem to faktycznie dziwnie - wówczas gdy Przemo sygnalizował problem wystepował on i u mnie. Ale wcześniej i chocby w tej chwili z czasem wszystko jest OK. Strefa 11 jak kiedyś ze znikającym postem Micka ![]() A ja pisalem 19.44 i na forum mam czas 7.45 PM jak z czasem jest okej?? to znaczy ze ja mam zle komp skonfigurowany?? bo na innych forach na ktorych przebywam mam dobrze i nigdy problemow nie mialem z tym -------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:01 |