Tu bardziej będzie pasować to co pisze. Nie zauważyłem większych błędów, raczej jest wszystko ok. Problem najważniejszy jest z ksywami, dobrze by było aby nie trzeba było ponownie tego ustawiać, no ale jak nie da rady to trudno, byle się dało..

Zauważyłem także że nie działa kalendarz. Chciałem dodać wydarzenie i się ono nie pojawia. Wkurzają mnie troche, może to z przyzwyczajenia, czas wyświetlany w postaci PM, AM oraz miesiące po angielsku. Jakoś wole standardowy sposób z polskimi miesiacami. Odnośnik do "Rules" otwiera tylko i wyłącznie "ogłoszenia", jeśli tak ma być to ok. Problem znaków w starych postach i znaków po starych emotach jest znany, chętnie pomoge wyedytować, nawet ręcznie. Więcej grzechów nie znalazłem.. :)
A zapomniałem takie małe moje sugestie. :) Podoba mi się gdy jest możliwe że po edycji posta wyświetla się monit kiedy dokładnie i ile razy oraz przez kogo był on edytowany. Myśle także że dobrym rozwiązaniem byłoby aby ustawić o ile jest możliwość edycji czasowej posta np. 30 min po napisaniu.

Uniknąć wtedy można manipulacji, czy zmianami swoich postów a przez to zaciemnianiu rozmowy w temacie przez użytkowników po jakimś dużym okresie czasu np. miesiącu. Zauważyłem chyba także że sygnaturka, w przeciwieństwie do avataru, jest bez ograniczeń czyli może zawierać x linii. To też troche nie fajne bo wyjedzie jakiś ziomuś z 10 linijkami tekstu w sygnaturce i przeczytanie tematu z 5 postami zajmie 5 min przewijania i 5 czytania

Proponuje także nie zliczanie liczby postów o ile to możliwe w dziale: Info, Test i Humor :)