![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Hator: nikt nikomu ni rozdaje stołków, a przynajmniej nie mnie;) zgadzam się z Tobą, że nabór na stanowiska winien być przejrzysty i oparty o kompetencje, ale myślę, że Prezedent ma prawo sobie wybrać pewne grono współpracowników, do których ma zaufanie, co ich oczywiście nie zwalnia z kryterium kompetencyjności,
1) druk i kolportaż obu gazetek finansowałem osobiście, nikt życzliwy mnie w tym nie wspomógł, ale po druku PT miałem oferty jego odkupienia hehehe 2) nie miałem w tym żadnego interesu poza szczerym przekonaniem, że Talkowski niszczy Dąbrowę, a Meres wziął na siebie garb najgorszych szumowin... oraz przekonania, że Podraza jest najlepszym kandydatem na Prezydenta Miasta, 3) nie byłem członkiem sztabu wyborczego Podrazy, byłem szefem sztabu wyborczegi LiD w wyborach do Rady Miejskiej, działały dwa oddzielne sztaby jeden prezydencki a drugi właśnie do wyborów radnych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:45 |