![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@bzenek, tomek: a ja myslalem ze pan Podraza obiecal otwarte konkursy na stanowiska... czy ja tkwie w bledzie?
rozumiem tomek, ze masz kontakty, jestes bylym radnym itp ale to nie powinno przesadzac, ze na dzien dobry dostaje sie nominacje za bycie znajomym - w takim konkursie oczywiscie twoje doswiadczenie by bylo atutem. I tego powinnismy sie trzymac a nie rozdawania stolkow na lewo i prawo! Mam nadzieje Tomek ze ustosunkujesz sie do tego powyzej oraz do nastepujacych pytan: 1) kto finansowal wydanie i kolportaz gazetki przeglad Talkowskiego oraz ulotki w przeddzien II tury-tej o Meresie? bo rozumiem, ze naklad byl calkiem calkiem - do tego dochodza koszty druku i kolportazu (jako takiego) - czy czasem "zyczliwy" po cichu nie sfinasowal Twoich artykulow (chyba sie domyslasz kogo mam na mysli ![]() 2) jaki miales biznes by opublikowac artykulu o odsunieciu tala od stolka oraz w przekonywaniu ludzi by w 2 turze oddali glos nie na meresa tylko na podraze? bo jesli w pk 1 odpisales ze to zrobiles za swoja kaske - to musisz miec niezly powod by wydac kilka tys PLNow na "czarny PR" dla pana Z. Podraze. (nie mow ze zrobiles to dla mieszkancow bo nie uwierze ![]() 3) czy dzialales w sztabie wyborczym p. Podrazy - jesli tak to co w nim robiles? mam nadzieje ze sie wypowiesz w tych kwestiach - bo jestem ogromnie ciekaw :)) pozdr Ten post edytował Hator pon, 27 lis 2006 - 14:59 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |