![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Oj, nie dajesz żadnych szans personelowi Biura Prasowego ![]() Ale masz rację. Miejmy nadzieję, że wkrótce swoje talenty ujawnią na innych stanowskach. Owszem nie daje gdyż, to było ewidentne działanie wbrew etyce dziennikarskiej. Przedstawianie wygodnych faktów, tylko jedynych i słusznych postanowień, kolesi itd (zero obiektywizmu) można by długo wymieniać. Pisząc to, raczej miałem na myśli.. zasiłek dla bezrobotnych. Chociaż chwilowy, bo znajdą się pewnie takie instytucje, które zatrudniają takich pismaków. Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 00:46 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Pisząc to, raczej miałem na myśli.. zasiłek dla bezrobotnych. Chociaż chwilowy, bo znajdą się pewnie takie instytucje, które zatrudniają takich pismaków. Bo ja wiem ? Rzecznik sie zużył moralnie i profesjonalnie - nie ma się co zastanawiać nad jego zwolnieniem. Ale czy personel jest aż taki winny ? W końcu robili co im Bęben kazał. Od pisania oczywiście trzeba ich odsunąć. Ja bym ich rozparcelował między inne wydziały. Myślę, że ewentualny dobry szef zrobi z nich niezły użytek, a biuro prasowe trzeba zbudować od nowa. Bez starych komunistycznych nawyków. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:03 |