![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
toz to teraz ladnie przegielismy p. Andrzeju z ta reklama p. Meresa
za nasze pieniadze reklamuje sie TYLKO JEDNEGO z dwoch kandydatow na prezydenta miasta!!!!!!! I to w gazecie URZEDU MIEJSKIEGO - gazecie za nasze pieniadze!!!!!!! GAZECIE KTORA POWINNA - zwlaszcza teraz - byc obiektywna, bezstronna itp Jeszcze przetraiwlem reklamy Talka... ale teraz...?! skandal jakich malo!!!!!!!!!!!!! Albo k..urde jestesmy obiektywni panie Andrzeju, albo zadamy (ja i 11 tys glosujacych na p Podraze) zwrotu pieniedzy z podatkow za takie godne potepienia dzialania To nie Pana czy p. Talkowskiego pismo!! Pytam sie czy ZA WLASNE PIENIADZE PAN JE WYDAJE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za wlasne pieniadze ma pan pensje z tytulu red naczelnego?! za wlasne pieniadze drukuje Pan gazete??????!!!!! Za wlasne pieniadze ja rozprowadza?!!!!!!!!! Jestem ladnie wqrw.... - zagral Pan ponizej pasa! Do forumowiczow: Czy ktos sie orientuje czy taka sprawa w sadzie mialaby jakiekolwiek szanse - bo czegos takiego nie powinnismy puscic obojetnie!!! osobiscie to sprawy na pewno tak nie zostawue - jesli nie w formie finansowej to na pewno napisze do gazet! PS widac teraz wyraznie na dloni kto kogo popiera, kto kogo teraz reklamuje, a w przyszlosci w zamian............... ...dopisywac nie musze chyba. moze jakis zakladzik, ze gdyby p. Meres zostal nowym prezydentem to PD i stanowisko rzecznika dalej bedzie zajmowac p. Andrzej Beben?? pozdr wqrw Hator Ten post edytował Hator wto, 21 lis 2006 - 21:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 12 paź 06 Nr użytkownika: 228 ![]() |
toz to teraz ladnie przegielismy p. Andrzeju z ta reklama p. Meresa za nasze pieniadze reklamuje sie TYLKO JEDNEGO z dwoch kandydatow na prezydenta miasta!!!!!!! I to w gazecie URZEDU MIEJSKIEGO - gazecie za nasze pieniadze!!!!!!! GAZECIE KTORA POWINNA - zwlaszcza teraz - byc obiektywna, bezstronna itp Jeszcze przetraiwlem reklamy Talka... ale teraz...?! skandal jakich malo!!!!!!!!!!!!! Hator ![]() W pierwszej turze głosowałem na Henryka Zagułę i w przeciwieństwie do wielu uczestników tego forum miałem pewność, że Pan Henryk nie poprze Meresa. Nawet jeśli Pan Zaguła nie ma nic przeciwko samemu Meresowi (bo ja mam) to nie mógł poprzeć tej dąbrowskiej bandy z PO. Z pewnych źródeł wiem, że Talkowski po pierwszej turze wyglądał na bardzo zadowolonego, jakby mu się wydawało, że wygrał. A może mu się nie wydawało? ![]() Ten post edytował kwintosz wto, 21 lis 2006 - 23:11 -------------------- Nie jestem ja na tyle szalony, abym w dzisiejszych ciężkich czasach cokolwiek mniemał albo i nie mniemał. W. Gombrowicz, Dzienniki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:05 |