![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 09 lis 06 Nr użytkownika: 273 ![]() |
![]() Czy nie dało by się zoorganizować w Dabrowie koncertu Linkin Park. Powód: Do szkoły do której chodze co druga osoba lubi ten zespół. Pozdro MIKE INEZ KOCHAM CIĘ :)
Załączony plik
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
![]() Czy nie dało by się zoorganizować w Dabrowie koncertu Linkin Park. Powód: Do szkoły do której chodze co druga osoba lubi ten zespół. Pozdro MIKE INEZ KOCHAM CIĘ :) hej ziomuś ![]() Masz Dodę a tobie jeszcze mało ![]() Myślę, że na oficjalnym forum LP możesz zapytać jakie warunki trzeba spełnić, żeby LP do nas przybyło, wrzuć je na forum - a nuż ktoś się za to weźmie ![]() Powodzenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Niezły żart. Oni wogóle słyszeli o takim kraju jak Polska? A tymbardziej o mieście jak Dąbrowa Górnicza? Wątpie
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 09 lis 06 Nr użytkownika: 273 ![]() |
A JAK BY CO DODY TO JA NIE NAWIDZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: INEZ KOCHAM CIĘ Moderator: użytkownik używa wulgarnego języka=ostrzeżenie=usunięcie jednego z postów. Ten post edytował pozdrawiam nie, 12 lis 2006 - 22:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@mike
to co z tym koncertem - ja proponuje na przyszloroczne dozynki jako support dla kola gospodyn wiejskich ![]() Ten post edytował Hator nie, 12 lis 2006 - 00:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: wto, 28 lis 06 Nr użytkownika: 349 ![]() |
![]() Czy nie dało by się zoorganizować w Dabrowie koncertu Linkin Park. Powód: Do szkoły do której chodze co druga osoba lubi ten zespół. Pozdro MIKE INEZ KOCHAM CIĘ :) to moze mnie oswiecisz gdzie takowy koncert mialby sie w DG odbyc ?? moze na stadionie Unii Zabkowice?? Do Mike ; a z tym ze nie slyszeli o Polsce bym nie przesadzal na pewno slyszeli i zawitaja tu tak jak Limp Bizkit ostatnio -------------------- to nie jest PRZEMA konto zebyscie go nie kasowali, bo chcialbym nadmienic ze w domu z komputera moze korzystac kilka osob wiec to nie jego konto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:09 |