Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LP "WAZNE"
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
MIKE
wink.gif hej ziomy.
Czy nie dało by się zoorganizować w Dabrowie koncertu Linkin Park.
Powód:
Do szkoły do której chodze co druga osoba lubi ten zespół.

Pozdro MIKE

INEZ KOCHAM CIĘ :)
vacu
QUOTE(MIKE @ Nov 9 2006, 08:20 PM) *
wink.gif hej ziomy.
Powód:
Pozdro MIKE

hej ziomuś wink.gif

Masz Dodę a tobie jeszcze mało tongue.gif

Myślę, że na oficjalnym forum LP możesz zapytać jakie warunki trzeba spełnić, żeby LP do nas przybyło, wrzuć je na forum - a nuż ktoś się za to weźmie blink.gif
Powodzenia wink.gif
szer
Niezły żart. Oni wogóle słyszeli o takim kraju jak Polska? A tymbardziej o mieście jak Dąbrowa Górnicza? Wątpie
MIKE
A JAK BY CO DODY TO JA NIE NAWIDZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS:
INEZ KOCHAM CIĘ

Moderator: użytkownik używa wulgarnego języka=ostrzeżenie=usunięcie jednego z postów.
Hator
@mike
to co z tym koncertem - ja proponuje na przyszloroczne dozynki jako support dla kola gospodyn wiejskich biggrin.gif
morton14
QUOTE(MIKE @ Nov 9 2006, 04:20 PM) *
wink.gif hej ziomy.
Powód:
Pozdro MIKE

to moze mnie oswiecisz gdzie takowy koncert mialby sie w DG odbyc ?? moze na stadionie Unii Zabkowice??

Do Mike ; a z tym ze nie slyszeli o Polsce bym nie przesadzal na pewno slyszeli i zawitaja tu tak jak Limp Bizkit ostatnio
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.