![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/ JESLI CHCECIE SIE PRZYSLUZYC DZIECIAKOM I WESPRZEC POWSTANIE POLSKIEGO SZTUCZNEGO SERCA TO WLAZIC I KLIKAC OBOWIAZKOWO CODZIEN!!!!!!!!!!!! Ja sam mam strone pajacyka ustawiona na startowa - juz tak od ponad roku klikam (dzien w dzien) - odkad mam neta ... ktos mnie przebije? ![]() Mod: Poprawilem linki, chyba po przenosinach forum przestały działać Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 17 gru 2006 - 21:37 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam nie mam strony startowej bo mnie to denerwuje !!!!!!!!! :afro:
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to jak - klikacie czy nie????????????
Leniuchy - jedno klikniecie chyba Was nie zbawi?!!!!!!!!!!!!!!!! DO ROBOTY NIEROBY - TRZA DLA DZIECIAKÓW NA OBIADEK NAKLIKAĆ :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pon, 29 wrz 03 Nr użytkownika: 23 ![]() |
W pracy klikam. W domu miaŁam kiedyŚ pajacyka na stronie startowej, ale odkĄd zmieniŁam provaidera i mam jakieŚ durne proxy zawsze pisze, Że ktoŚ juŻ danego dnia kliknĄŁ :-(
Ania |
|
|
![]()
|
|
No to jak - klikacie czy nie???????????? Leniuchy - jedno klikniecie chyba Was nie zbawi?!!!!!!!!!!!!!!!! DO ROBOTY NIEROBY - TRZA DLA DZIECIAKÓW NA OBIADEK NAKLIKAĆ :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: i jak ? klikacie? PS jutro o 18 45 polsat i 18 55 tvp 1 - sa specjalne bloki reklamowe - im wiecej ludzi obejrzy tym wiecej kasy firmy przekaza na dzieciaki! a wiec ogladac koniecznie !! pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Z tym oglądaniem to raczej niekoniecznie
![]() Może wystarczy pamiętać , aby odpowiedzieć przez telefon twierdząco, gdy zapytają ankieterzy badając ilość widzów, czy oglądaliśmy. Chyba nie będą wypytywać z reklam ![]() ![]() P.S. Przed głównymi Faktami na TVN często prawie nie ma reklam, jakiś serial kryminalny niemal do samej 19-tej się ciągnie... Dziwne... P.S.2 Takie małe kłamstewko w szlachetnym celu, choć sprzeczne ze słowiańską duszą, chyba dopuszczalne.... ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 wto, 05 gru 2006 - 23:42 |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ja klikam jak mi sie przypomni. A teraz ty mi Hator przypomniales swoja stopka :).
|
|
|
![]()
|
|
puls ustawil stopke na pajacyka - milo widziec :)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Ja klikam:)))Ale dopiero od dziś bo nie wiedziałem że coś takiego istnieje.
Ten post edytował camillo śro, 19 mar 2008 - 18:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
TUTAJ znajdziecie istotne ułatwienie w klikaniu, pozdrawiam
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |