Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WSPIERAMY KLIKAJAC :)
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Hator
http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/

JESLI CHCECIE SIE PRZYSLUZYC DZIECIAKOM I WESPRZEC POWSTANIE POLSKIEGO SZTUCZNEGO SERCA TO WLAZIC I KLIKAC OBOWIAZKOWO CODZIEN!!!!!!!!!!!!

Ja sam mam strone pajacyka ustawiona na startowa - juz tak od ponad roku klikam (dzien w dzien) - odkad mam neta ... ktos mnie przebije? biggrin.gif :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

Mod: Poprawilem linki, chyba po przenosinach forum przestały działać
Kwasny
Ja tam nie mam strony startowej bo mnie to denerwuje !!!!!!!!! :afro:
Hator
No to jak - klikacie czy nie????????????
Leniuchy - jedno klikniecie chyba Was nie zbawi?!!!!!!!!!!!!!!!!
DO ROBOTY NIEROBY - TRZA DLA DZIECIAKÓW NA OBIADEK NAKLIKAĆ :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
ania
W pracy klikam. W domu miaŁam kiedyŚ pajacyka na stronie startowej, ale odkĄd zmieniŁam provaidera i mam jakieŚ durne proxy zawsze pisze, Że ktoŚ juŻ danego dnia kliknĄŁ :-(

Ania
Hator
QUOTE(Hator @ Sep 16 2003, 06:01 PM) *
No to jak - klikacie czy nie????????????
Leniuchy - jedno klikniecie chyba Was nie zbawi?!!!!!!!!!!!!!!!!
DO ROBOTY NIEROBY - TRZA DLA DZIECIAKÓW NA OBIADEK NAKLIKAĆ :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

i jak ? klikacie?
PS jutro o 18 45 polsat i 18 55 tvp 1 - sa specjalne bloki reklamowe - im wiecej ludzi obejrzy tym wiecej kasy firmy przekaza na dzieciaki!
a wiec ogladac koniecznie !!
pozdr
pulsatilla1214
Z tym oglądaniem to raczej niekoniecznie wink.gif

Może wystarczy pamiętać , aby odpowiedzieć przez telefon twierdząco, gdy zapytają ankieterzy badając ilość widzów, czy oglądaliśmy. Chyba nie będą wypytywać z reklam laugh.gif ? Zawsze mogłem zapomnieć, choć oglądałem, nie tongue.gif

P.S.

Przed głównymi Faktami na TVN często prawie nie ma reklam, jakiś serial kryminalny niemal do samej 19-tej się ciągnie... Dziwne...

P.S.2

Takie małe kłamstewko w szlachetnym celu, choć sprzeczne ze słowiańską duszą, chyba dopuszczalne.... laugh.gif
rafi
Ja klikam jak mi sie przypomni. A teraz ty mi Hator przypomniales swoja stopka :).
Hator
puls ustawil stopke na pajacyka - milo widziec :)
camillo
Ja klikam:)))Ale dopiero od dziś bo nie wiedziałem że coś takiego istnieje.
Maryhna
TUTAJ znajdziecie istotne ułatwienie w klikaniu, pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.