![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Proszę pilne o informację. Do domu jednorodzinnego w Dąbrowie, gdzie nie ma podłączenia TP potrzebuję internet. Proszę doradźcie czy mobilny czy inwestować w Neostradę. Czy jeszcze coś innego. W domu podłączone będą co najmniej 2 komputery. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z mobilnym to jak wróżenie z fusów ;-). Najlepiej wziąć pakietówkę na przetestowanie (z możliwością zwrotu) - ja mam z orange i w różnych miejscach DG wyniki są naprawdę różne.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 12 paź 11 Nr użytkownika: 4,815 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Proszę pilne o informację. Do domu jednorodzinnego w Dąbrowie, gdzie nie ma podłączenia TP potrzebuję internet. Proszę doradźcie czy mobilny czy inwestować w Neostradę. Czy jeszcze coś innego. W domu podłączone będą co najmniej 2 komputery. Jaki rejon? W różnych częściach DG działąją różne firmy, ja korzystam z dg-net (okolice górki gołonoskiej). |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez okolice górki. A jaki masz internet na kablu czy nie? I jakie opłaty w porownaniu z prędkością. Czy sa limity?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 12 paź 11 Nr użytkownika: 4,815 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez okolice górki. A jaki masz internet na kablu czy nie? I jakie opłaty w porownaniu z prędkością. Czy sa limity? Mam radiowy - najtańszy pakiet - 4MB za 39 zł, robi się z tego 6M bo opłacam faktury do 7 danego miesiąca. Nie ma limitów. W najbliższym czasie mają ciągnąć światłowód wzdłuż ul. Gwardii Ludowej, więc będzie można przejść na kabel. Tak sobie myślę, że ta inwestycja to głównie w związku z budową nowej siedziby firmy Simple na końcu ulicy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |