![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 01 mar 13 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5,170 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam,
przepraszam, że jeszcze raz poruszam ten sam temat, ale poprzedni jest już nieco nieaktualny. Część ośrodków już nie istnieje, część kadry zapewne wymieniona, tak więc totalny brak nowinek z ostatniego czasu. Chciałabym się dowiedzieć jaki ośrodek z Dąbrowy Górniczej polecacie(kat. ![]() Ten post edytował Andzia sob, 02 mar 2013 - 07:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, przepraszam, że jeszcze raz poruszam ten sam temat, ale poprzedni jest już nieco nieaktualny. Część ośrodków już nie istnieje, część kadry zapewne wymieniona, tak więc totalny brak nowinek z ostatniego czasu. Chciałabym się dowiedzieć jaki ośrodek z Dąbrowy Górniczej polecacie(kat. ![]() Ja Ci doradzę tylko, żebyś wybrała ośrodek, który ma niedaleko swój plac manewrowy, bo szkoda tracić czas na dojazd tamże. Ja niestety nie zwróciłem na to uwagi i sporo czasu na to traciłem... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ale może podawajcie nazwy. Dzieki temu stworzy się baza okolicznych osk, tych lepszych i tych gorszych.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
Ja osobiście polecam Golden Lion na Królowej Jadwigi. Plac manewrowy mają na Transbudzie.
Tutaj ich strona: http://www.goldenlion.com.pl/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko Golden i Pan Patryk
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 385 Dołączył: sob, 15 mar 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Mydlice Nr użytkownika: 1,162 Płeć: Mężczyzna GG: 5107261 ![]() |
Ja polecam SAMMAR http://sammar.com.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 03 mar 13 Nr użytkownika: 5,171 Płeć: Kobieta ![]() |
Ooo.. świetnie, że ktoś na nowo rozpoczął ten temat, bo na innych forach są informacje z 2008 roku ;/
A jakie są wasze opinie o ośrodkach z Rankingu WORDu dodanego przez Macio w poprzednim temacie? Umieszczam ten link pod spodem raz jeszcze: http://olki.pl/ranking-szkol-nauki-jazdy-na-slasku-2013-2/ Chcę mieć wymagającego instruktora, bo chcę zdać egzamin bez problemu, ale nie chciałabym, aby na mnie krzyczał. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To golden i Patryk, Jarosław z zebry o jedno o co sie troszczy to auto, rzuca kurwami na prawo i lewo podato uracza kursanta swoimi historiami z dziewczynami zgrywając maczo..
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To golden i Patryk, Jarosław z zebry o jedno o co sie troszczy to auto, rzuca kurwami na prawo i lewo podato uracza kursanta swoimi historiami z dziewczynami zgrywając maczo.. co za gość ![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ni wyginęli, koleś z ośrodka Manhatan, nie dość, że się boi o swoje autko, to jeszcze przez całe jazdy załatwiasz jego sprawy, gada przez komórke, a potem drze ryja. Ponadto niema kompletnie szacunku do kobiet i z góry uważa, że takowa na starcie umie już 5 razy mniej od kursanta - mężczyzny. Tylko to, że chciałem odzyskać wpłaconą kase, powstrzymało mnie od wypłacenia mu należności w odpowiedni sposób na środku ulicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
za brak szacunku do kobiet, to powinien przyjść ojciec ewentualnie chłopak, narzeczony kursantki i dać w ryj chamowi - starawy jestem i stare metody wyznaje
![]() Nie martw się Savalas wcześniej, czy później takiemu typowi noga się powinie, do czego przyczynia się i ten wątek na forum -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 03 mar 13 Nr użytkownika: 5,171 Płeć: Kobieta ![]() |
Savalas, ale to miały być aktualne opinie, a z tego co już przeczytałam w poprzednim wątku Ty co najmniej jakieś trzy lata temu odbywałeś tam kurs. A tak jak Andzia napisała to bardzo dawno i w tym wątku piszemy tylko "nowinki". Poza tym mój znajomy z klasy w grudniu skończył tam kurs i usłyszałam wiele pochwał nt tego ośrodka, a już na pewno nikogo nie woził i nikt na niego nie krzyczał- hihi.. kumpel to furiat i od razu zakończył by naukę z takim ośrodkiem, nie zważając na kaskę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
to nie była opinia nowa, tylko odpowiedź na post wyżej. Mam jednak sygnały, że jest tam dokładnie tak samo jak było. Tragicznie niska zdawalność i załatwianie swoich spraw podczas kursu. Znajoma wytrzymała 2 jazdy. Do tego dochodzi wynajmowanie lekarza, który podpisuje i przybija pieczątke każdemu, kto się nawinie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie polecam zdecydowanie szkoły "Quattro". Od jakiegoś czasu ich auto ciągle parkuje na 3 Maja w taki sposób:
![]() Wygląda może niewinnie ale wyjeżdżając muszę minąć to auto na milimetry a wydaje mi się, że czasem wystaje jeszcze bardziej na wyjazd, zwłaszcza teraz kiedy po drugiej stronie drogi jest zwała śniegu. Jeśli tak uczą parkować swoich kursantów to zdecydowanie nie polecam :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:46 |