![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
Mam pytanie czy ktoś posiada może jakieś informacje na temat tego czy miasto organizować będzie jak to miało miejsce w ostatnich latach jakiegoś plenerowego sylwestra np w centrum lub gdzieś?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 385 Dołączył: sob, 15 mar 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza Mydlice Nr użytkownika: 1,162 Płeć: Mężczyzna GG: 5107261 ![]() |
Podobno do czasu ukończenia remontu PKZ-tu nie będzie.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: pią, 23 paź 09 Nr użytkownika: 3,514 Płeć: Mężczyzna GG: 4231612 ![]() |
czyli w tym roku żadnej imprezy?
![]() niemożliwe |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Odnośnie sylwestra w Dąbrowie nic nie wiem, ale może zainteresuje cie impreza w Sosnowcu, albo Będzinie
![]() SYLWESTER SOSNOWIEC SYLWESTER BĘDZIN |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: wto, 04 lis 08 Nr użytkownika: 2,347 Płeć: Mężczyzna GG: 7501718 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: śro, 05 gru 12 Nr użytkownika: 5,117 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 RokuPiszcie kto i jak spędził sylwestra 2012/2013
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT Cześć. Grałem w gre. hehe padłam :-) -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
CYTAT Wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 RokuPiszcie kto i jak spędził sylwestra 2012/2013 A my byliśmy w tym roku na Sylwestrze w Origami. Byliśmy większą grupą i naprawdę zabawa była świetna. Stanęli na wysokości zadania... jedzenie było świetne...szczególnie żeberka w kapuście. Muzyka była taka jak dawno się nie ubawiłam, wyszliśmy stamtąd o 4 nad ranem..nogi mnie bolą do dziś, natomiast panowie lecza kaca do dziś bo wódki było nie do przepicia ...ehhhh Ludzi było chyba z tysiąc ale parkiet dawał radę. 9 lutego ponownie wkraczamy z całą ekipą na "zjazd mafijny" :-) a co ...rozbawiliśmy się hehe |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
involved - opinia tak entuzjastyczna, że aż przejrzałem Twoje wcześniejsze posty :-). W 99% z nich polecasz albo zachwalasz ORIGAMI lub optyka - Izę Gil. W jednym z wątków dot. restauracji dopytywałaś o uwagi jednego z forumowiczów nt. jedzenia w DG komentując, że "temat jest Ci bliski".
Myślę, że jeśli jesteś pracownikiem lub może nawet właścicielką/współwłaścicielką/menedżerką to warto zamiast ww. wpisów pozwolić użytkownikom forum na "szczere" opinie i wpisy. Dodatkowo wrzucać jakieś zestawy, promocje (chyba nawet sam udostępniałem ostatnio takie info z Origami), ulotki z imprezami etc. A jeśli trafi się negatywna opinia (były i takie) to ujawnić się i walczyć o dobre imię lokalu i jego pracowników. Ludzie z forum chyba o wiele bardziej by to docenili niż n'ty wpis HURRA OPTYMISTYCZNY, z którego trąci szeptany marketing jak stąd do Rudy Śląskiej ;-) Trzymam kciuki za ORIGAMI, którego czasami mam okazję być gościem, gdzie czasami przyjeżdżają znajomi z Sosnowca, gdzie sala weselna jest - wg wielu opinii - najciekawsza w regionie ![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
involved, daj sobie już spokój z tym reklamowaniem origami, bo to w sumie nudne się robi...
Ps. Jeżeli kaczor od Sylwestra trzyma do dziś, to nie znaczy, że wódki było dużo - to tylko znaczy, że była wyjątkowo kiepskiej jakości ![]() edit:widzę, ze nie jestem odosobniony w podejrzeniach ![]() Ten post edytował Leszek śro, 09 sty 2013 - 19:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: sob, 16 lip 11 Skąd: Szuflandia Nr użytkownika: 4,714 Płeć: Kobieta ![]() |
oj tam. oj tam panowie... już nie bądźcie tacy zasadniczy :-)
Nie , nie jestem ani właścicielką , ani menedżerką ale faktycznie temat jest mi bliski bo jestem bardzo blisko zaprzyjaźniona z firmą. Drażni mnie więc , że mamy w Dąbrowie naprawdę dobrej jakości lokal a opisywane są często lokale z Katowic, Sosnowca i diabli wiedzą skąd. Czemu tak jest , że my nigdy nie potrafimy cieszyć się czymś co jest nasze... tylko szukamy daleko. CYTAT Trzymam kciuki za ORIGAMI, którego czasami mam okazję być gościem, gdzie czasami przyjeżdżają znajomi z Sosnowca, gdzie sala weselna jest - wg wielu opinii - najciekawsza w regionie Slyzaba bardzo się cieszę widząc te słowa ..przekażę właścicielce z radością. Ale czemu musiałam wywołać aż taką zadymę , żeby się tu pojawiły :-) Leszek - ja naprawdę byłam na tym Sylwestrze.... i wódka była jak najbardziej w porządku...głowy uciąć sobie nie dam - ale chyba żubrówka. Dobra kończę już bo mnie pobijecie hehe...ale mogę tu czasem pisać? Niekoniecznie o Origami? Chociaż ich honoru będę bronić zawsze jak lew ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Dobra kończę już bo mnie pobijecie hehe...ale mogę tu czasem pisać? Niekoniecznie o Origami? Chociaż ich honoru będę bronić zawsze jak lew laugh.gif Atmosfera w wątku została wyczyszczona ![]() involved - zapraszamy do udziału w forum i postowania również o ORIGAMI (szwagier tam ostatnio dopytywał o salę na wesele). ps. yaku jest chyba największą fanką ORIGAMI na forum? ![]() Ten post edytował Slyzaba czw, 10 sty 2013 - 00:59 -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
wywołana do odpowiedzi zostałam
![]() ![]() Tak, przyznaję się ... heh... lubię bardzo Origami i często tam jadam. Ale też tak jak involved nie jestem właścicielem ani nawet pracownikiem. Zastanawialiśmy się czy otworzyć w naszym mieście restaurację... ale kiedy rozmawiałam z właścicielką to chyba nie ten czas, nie ta pora. Prowadzę z mężem firmę , jestem też sąsiadką właścicieli i ich wierną klientką . Myślałam , że zrobię im reklamę a zrobiłam chyba niedźwiedzią przysługę ![]() Na Sylwestra tam się nie bawiłam więc się nie wypowiem. A reklamować na forum już nikogo nie będę bo głupio wyszło.... obiecuję ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
Popadamy chyba w paranoję - dlaczego (jeśli jesteśmy usługobiorcami) mamy nie dzielić się swoją opinią o różnych firmach etc
![]() Jeśli yaku dobrze pisze o ORIGAMI jako klientka to niech tak pozostanie (oby jak najdłużej) ![]() A że wątek sylwestrowy to dodam, że swoje imieniny spędziłem na domowej imprezce z najbliższymi przyjaciółmi ![]() -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
aaaa własnie wątek sylwestrowy :-)
My spędziliśmy w Zakopanem... narty . Bal był w hotelu ale nie poszlismy bo nie za bardzo lubię tego typu imprezy. Spędziliśmy go w kawiarni widokowej razem z dziećmi obserwując fajerwerki z daleka. hihi , wiem , że i tak nie przebiję Kamila, który grał w Tomb Raider ....też nie przepadam za Sylwestrem...sztuczna i naciągana impreza. a Zakopane tylko dla miłośników tłumów, bo mimo ,że byliśmy w dużym hotelu dość daleko od Krupówek to były tabuny ludzi . I mimo , że wracaliśmy dopiero 3 stycznia ...to i tak w korku..wrrr -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
aaaa własnie wątek sylwestrowy :-) My spędziliśmy w Zakopanem... narty . Bal był w hotelu ale nie poszlismy bo nie za bardzo lubię tego typu imprezy. Spędziliśmy go w kawiarni widokowej razem z dziećmi obserwując fajerwerki z daleka. hihi , wiem , że i tak nie przebiję Kamila, który grał w Tomb Raider ....też nie przepadam za Sylwestrem...sztuczna i naciągana impreza. a Zakopane tylko dla miłośników tłumów, bo mimo ,że byliśmy w dużym hotelu dość daleko od Krupówek to były tabuny ludzi . I mimo , że wracaliśmy dopiero 3 stycznia ...to i tak w korku..wrrr i te kolejki do knajp, żeby się piwa za 9 zł napić i zjeść kiełbase z grylla. Pierwszy i ostatni raz tam byłem w sylwka |
|
|
![]()
|
|
CYTAT i te kolejki do knajp, żeby się piwa za 9 zł napić i zjeść kiełbase z grylla. Pierwszy i ostatni raz tam byłem w sylwka nic dodać nic ująć! Właśnie... ostatni raz byłam w takim gorącym okresie ![]() -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dlatego jak ktoś chce spędzić sylwestra w górach to się jedzie w Beskid Śląski czyli Szczyr, Wisła, Ustroń etc
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:40 |