![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czterech pancernych bez psa...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko vacu zalogowany w nieskończoność....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) Tylko vacu zalogowany w nieskończoność....
Jakto zalogowany w nieskończoność :shock: :shock: ? Dziś mnie tu jeszcze chyba nie było... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
no chyba sie cos sypnelo bo juz od bardzo dawna vacu jest zawsze online 8)
a forum dalej nie moze dojsc do siebie bo biciu rekordu ![]() ale na serio to martwi :cry: |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ostanio cos słabo, juz nie mówiąc o braku dawnych gwiazdorów (Misiek) to teraz nawet bzenek, Bartek, Bathurst, Dejmon i wielu innych zamilkło) a co do vaca to też to zauważyłem, siedzi na forum od jakiś 2 tygodni
![]() Strasznie razi w oczy ze te polskie znaki sie "porąbały" moze uda sie to zrobic , no ale póki co Admina nie ma w kraju. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jestem jak coś, taki wiecie, gabinet cieni
![]() BTW. Real jest wlasnie zamkniety policaj nie wpuszcza na parking, chyba przez snieg ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ooo vacu sie wylogowal
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zakończył Służbę i doszedł do cywila a raczej do reala
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
QUOTE(Bathurst) Zakończył Służbę i doszedł do cywila a raczej do reala No prawie trafiłeś! ![]() Ale już wracam na posterunek! ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na Forum jest 28 użytkowników :: 0 Zarejestrowanych, 1 Ukrytych i 27 Gości
Najwięcej użytkowników 34 było obecnych 20 Kwi 2006 09:42 am :shock: cos sie sypie -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyżby to jakaś zorganizowana akcja ?? 8) 8) 8) hehe nie wiem co to ma znaczyc.
W kazdym razie nie sadze abysmy ten rekord pobili w najblizszych latach 8) |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(klocek) Czyżby to jakaś zorganizowana akcja ?? Cool Cool Cool hehe nie wiem co to ma znaczyc.
Mam z tego dnia printscreen z 24 gośćmi. A tak w ogóle, to wygląda mi to na jakoweś mocno zwiększone zainteresowanie Forum - trzy godzinny wpis ma prawie 300 odsłon... Coś jest na rzeczy. Może to ta nowa reorganizacja SB? - czy jak to się to tam teraz nazywa...
W kazdym razie nie sadze abysmy ten rekord pobili w najblizszych latach Cool |
|
|
![]()
|
|
hmm caly czas jest ponad 10 gosci online, o 0.30 bylo 16...
nie wiem czy licznik sie nie sypie bo i nie widac zeby ci "goscie" czytali jakies tematy -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Być może ma to jakiś związek z tym, że baza danych forum w przeciągu tych 3 lat już mocno spuchnęła...
|
|
|
![]()
|
|
Wydaje mi się, że PageRank forum ostatnio skoczył z 0 na 1 a więc powinna być wyżej w wynikach wyszukiwania Google...
Może to dlatego :roll: |
|
|
![]()
|
|
:?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ale lipa z tym forum teraz. Ostatnie przenosiny niestety nie wyszly na dobre. Co chwile sie sypie szczegolnie przy wysylaniu, czasami wogole nie ma dostepu -blad krytyczny php itd itp
te "odwiedziny" to tez taki sam blad, podobnie jak nie aktualizowanie listy watkow po dodaniu do ktoregos nowego posta, czy nie zwiekszanie licznika postow dla userow - przynajmniej u mnie czasami sie zdarza. Gdy pisze dluzszego posta to sobie go kopiuje zanim wysle w razie czego. Ale nie raz zdarza sie ze zapomne i sie akurat wtedy skopie :twisted: a potem nie chce mi sie wszystkiego pisac od nowa. Tak wlasnie bylo i przed chwila gdy cytowalem "vaca" i nie udalo sie wyslac. Ale coz i tak trzeba dziekowac naszemu sponsorowi Kwasnemu (chyba ze ktos inny to wtedy Jemu)bo bez niego nie bylo nic :27: Najlpiej jakby Kwasny zainterweniowal w tym Polfonicu bo o juz przeginaja - serwer im sie sypie a do tego cos z laczem. No to zaraz wyslij - 50/50% ze sie uda ale teraz juz skopiuje sobie ![]() PS. niedawno na wikipedii dodalem link do tego forum. Haslo DG jest tragicznie opisane i nadaje sie cale do zmiany i rozbudowy :!: Tak na szybko zmienilem to ze DG lezy w "poludniowo-zachodniej" Polsce ![]() ![]() PS2. Probowalem po poludniu wyslac ten post ponad 10 razy i sie nie udalo :evil: mam nadzieje ze teraz sie uda ale mam juz dosc -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ja mam co chwile:
"phpBB : Błąd Krytyczny Could not connect to the database" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |